Forskellen mellem Clover & amp; Orange Blossom Honning

Af de mere end 300 sorter af honning , kløver og orangeblomst er to af de mest almindelige. Kløver honning kommer fra nektar af kløver blomstre , mens orange blomster er kilden til orange- blomsterhonning .
Source Beliggenhed
Clover blomster er kilden til kløver honning

Clover , som er relateret til lucerne, findes overalt i USA , mens orange blomster kun kan produceres i semi- tropiske klimaer , såsom dem der findes i Californien, Florida og Texas.
Color
Orange Blossom

farve kløver honning afhænger af den type af kløver , der genererer nektar og den geografiske placering af planterne. Den endelige farve kan variere fra klar hvid til lysegul til ravfarvet . Orangeblomst honning er generelt lys i farven .
Flavor
< p> Orange - blomsterhonning er har en mild , frisk smag med en let citrus smag . Kløver honning er også mild i smagen , såvel som i sødme.
Bruger Salg

Takket være deres mildhed , både kløver og orangeblomst honning anses for at være "klassiske bord honning . " De kan bruges i madlavning og kan bruges til at forsøde drikke, korn , brød og andre fødevarer.
Clover sorter Salg

Der er en række af kløver honning sorter , herunder Rødkløver Sweet Clover , hvid Dutch Clover and White Søde Clover .
Andre sorter Salg

Nogle sorter af honning har stærke , rige smag og mørke farver. Eksempler inkluderer avocado honning , boghvede honning og eukalyptus honning .

Hus Have © have.989214.com