Omsorg for en Rosemary Bush

Rosemary er urt af erindring. Gamle grækere og romere bundet kviste rosmarin ind i deres hår i håb om at forbedre deres sind og hukommelse. I dag er det brugt i produkter til personlig pleje og som en kulinarisk urt . I haven , rosmarin vokser ind i en busk, der tåler beskæring i enhver form . Denne alsidige anlæg er en fornøjelse at tendens på grund af den indbydende duft , og det er svært at modstå trækker fra et blad eller to at tygge , mens du arbejder . Du kan vokse rosmarin direkte i jorden i US Department of Agriculture zone 7 og varmere. I køligere klimaer , vokser det i potter , som du kan bringe indendørs for vinteren.
Hvad du har brug
Kelp -baserede flydende gødning
Barkflis
pottemuld
Spray flaske fyldt med vand
Instruktioner
i varmt klima
1 < p> Give et sted med fuld sol og veldrænet jord . Rosmarin er ikke kræsne om jordtype , men hurtigt falder i en våd jord .
2 < p> Vand planten hver tre til fem dage i tørre perioder for den første sæson . Rosemary er tørke tolerant og kun brug for vanding , når den viser tegn på visnen , når det er etableret.
3 < p> Gød planter med tang -baserede flydende gødning efter de har været i jorden i flere år . Ellers rosmarin behøver ingen gødning .
4 < p > Anvend barkflis omkring planten for at modvirke ukrudt og beskytte rødderne fra varmen. Barkflis hjælper også rosmarin modstå kolde snaps vinteren.
I kølige klimaer
5 < p> Grow rosmarin i potter i USDA zoner koldere end 7. Brug en frisk pottemuld der dræner frit. < br >
6

Lad jorden tørre mellem vandingerne , men tjek fugt regelmæssigt, når potten sidder i direkte udendørs sollys. Små potter tørre ud hurtigere end store potter , og lerpotter tørrer hurtigere end plastik .
7 < p> repot når planten bliver rod bundet . Du kan trimme rødderne på store anlæg til at holde beholderen størrelse håndterbar. At trimme rødderne , fjerne planten fra potten og afbrød de yderste 2 inches af jord med en skarp kniv. Udskift planten i potten og udfylde med frisk jord .
8 < p> Bring planten indendørs, når temperaturer under 28 grader true .
Indendørs Care
9 < p> Placer planten i en solrig, sydvendt vindue eller under kunstige lys.
10

Vand planten grundigt , når jorden er næsten tør. Tøm underkop under anlægget efter vanding .
11 < ​​p> Mist anlægget ofte med en sprayflaske med vand for at forhindre bladene i at tørre ud . Dette er især vigtigt om vinteren, når luften inde i dit hjem er tørt.

Hus Have © have.989214.com