Dill Spiring Problemer

Dill er en have urt nydes af mange gartnere for dets duftende bregne -lignende blade samt det gavnligt - bug - tiltrækker blomsterhoveder . Det er en indfødt til Middelhavsområdet , så det ikke vil vokse i skyggen eller under kølige forhold næsten lige så godt, som det vil under lyse solrige himmel. Selvom dild normalt spirer pålidelig og konsekvent , kan et par betingelser hindre dens vækst. Salg lav fugtighed

Urtefrø som dild behov fugt til spiring . Hvis du drys dem over jorden, og der er ikke nok fugt i jorden , vil frøene blot bo i jorden uden ændringer . Sørg for at du vande jorden let efter du plante frøene så jorden fugtes , og derefter holde det fugtigt indtil frøplanter vises.
Forældet Seed
< p> Dill frø vil miste dens levedygtighed over tid. Hvis du er plantning frø , der blev pakket til dyrkning for tidligere sæsoner , kan der være en høj procentdel af frø , der ikke længere vil spire . Brug frø, du høster fra den tidligere vækstsæson til den bedste spireevne resultater, eller som er emballeret i indeværende år .
Opvarmet for opbevaring
< p> Nogle dild frø går igennem en opvarmning proces, hvis det skal opbevares i madlavning . Denne proces vil dræbe fosteret i frøet , efterlader det ikke-levedygtige. Selvom nogle frø , der sælges som en kulinarisk krydderi vil spire i haven , brug frø afsat til dyrkning for de bedste resultater .
Disease
< p> En afsvide kaldet Phoma anethi vil angribe dild ukrudtsfrø hoveder. Det er en svamp, der lever af plantematerialet. Frø indsamlet fra syge planter måske ikke være levedygtig . Kun gemme frø fra de sundeste planter til den bedste succes i spiring .

Hus Have © have.989214.com