Sådan Care for fransk lavendel

Fransk lavendel ( Lavandula stoechas ) er en flerårig busk , der trives i Middelhavet klimaer . Under optimale betingelser , vil fransk lavendel blomstre mellem sene forår og sensommer , og som regel producere levende pink og lilla blomster . På grund af sin ringe pleje vedligeholdelse og høj tolerance over for skadedyr , fransk lavendel er en populær busk for hjemmet haver i tempererede klimaer . Ved at implementere et par havearbejde teknikker, såsom korrekt vanding , lys optimering og beskæring , kan du nemt pleje din fransk lavendel .
Hvad du har brug
Vandkande
havesaks
organisk gødning (valgfrit)
Instruktioner
1 < p> Flyt din fransk lavendel i en plet af din have , der får de mest mængden af sollys. Typisk vestlige og sydlige dele af din have , vil modtage den mest mængden af ​​sol, hvis uhindret af træer og andre strukturer. Hvis din busk ikke trives , kan det være, fordi det har brug for mere sollys. Hvis du har en indendørs fransk lavendel plante , så sørg for , at du placerer potten i den vestlige eller sydlige vindue i dit hus for optimal sollys.
2 < p> Vand din fransk lavendel en gang om ugen i løbet af sommeren måneder , men sørg for, at jorden er tabe og afløb godt . Før du vand din busk , føler jorden omkring det. Hvis det er helt tør at røre ved , så ved du , at den har brug for vand . Hvis det er fugtigt , så kan du vente en ekstra dag til vand. Hvis efter du vand, er der vand på overfladen af ​​jorden, har du over- vandes. Husk, at jorden skal være våd , men ikke mudret at røre ved.
3 < p> beskære din lavendel busk efter udløbet af blomstringen er slut. Den bedste måde at gøre dette på er at afskære 1/3 af det grønne løv stilk med havearbejde eller beskæresaks . Der må ikke skæres væk alle det grønne løv , dog. Hvis der ikke er mindst nogle grønne stadig på busk før den første fryse, busk højst sandsynligt ikke vil overleve vinteren .
4 < p> Du må ikke gøde din fransk lavendel med standard gødning . Hvis du bestemme, at du ønsker at befrugte det , eller jorden omkring din busk , så sørg for , at du bruger en organisk gødning . Kemikalierne i regelmæssig gødning kan beskadige eller dræbe din lavendel .

Hus Have © have.989214.com