Information Om Lonicera Brownii Skadedyr
Lonicera brownii eller Browns kaprifolier vinstok , dyrkes for sine klynger af rørformet, lyse orange-røde blomster. Den hurtigt voksende vin vokser op til 20 meter lang og er hårdføre i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 4 til 7 . Lonicera vinstokke er modtagelige for en række skadedyr. Bladlus

Bladlus er almindelige Lonicera skadedyr. De bløde , små insekter er SAP- suckers , infesting og sutte plantesaft fra ømme områder af anlægget. Resultatet er forvrænget , hæmmet og misfarvede blade og blomster. Påfør permethrin, acephat og malathion til at kontrollere bladlus.
Armored Scales

Armored skalaer også angribe Lonicera vinstokke. Disse bittesmå insekter har en flad, plade -lignende belægning på deres organer . De lever i det samme område og er ikke mobile. Armored skalaer suger plantesaft og forårsage skader blade og bladtab . Kontrol skalaer med naturlige rovdyr som guldøje , bugs og biller.

Løv - Fodring Larver

Lonicera brownii sandsynligvis blive befængt med løv - fodring larver . De skadedyr er larver af sommerfugle og natsværmere . De beskadiger planten ved at rulle blade og fodring på blade under disse hulrum. Alvorlige angreb kan være dødbringende . Påfør Bacillus thuringiensis ny larve til at kontrollere skadedyr .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com