Min store sommerfugl Bush er ved at dø
Butterfly (Buddleia davidii ) er en stor blomstrende busk , der vokser op til 12 meter høj med en 8 -fods spredning. Busk blomstrer med 6 - til 12 -tommer lange blomst spidser i nuancer af pink, lilla, blå eller hvid . Anlægget er meget modtagelige for en dødelig svampeinfektion. Identifikation

Butterfly Bush er modtagelige for root rot sygdom eller phymatotrichum rodbrand forårsaget af Phymatotrichum omnivorum . Jorden patogen er mest udbredt i stærkt alkaliske eller kalkholdig jord . Svampen forbliver i jord i længere perioder i form af små frø er kendt som sklerotier .
Skader

Svampen normalt inficerer planter i jord temperaturer på omkring 82 grader Fahrenheit . Påvirket blade begynder at tørre og brun , men forbliver fastgjort til busk . Planter dør i pletter af cirkulære områder. Svampen henfalder de pælerod . Inficerede rødder udvikle en tan - farve fuzzy vækst eller mug kaldet mycelium . Træ afslører brune pletter under barken , og Spore måtter er synlige på jorden i nærheden af ​​planterne.
Kontrol

bedste ledelsesstrategi er at bruge resistente sorter og for at undgå beplantning i områder med kendte tidligere tilfælde af sygdom , i henhold til Oklahoma Cooperative Extension . Anvendelsen af ​​fungicider eller jord solarization ikke er yderst effektiv. Forbedre jord med organisk stof, da det understøtter væksten af ​​konkurrerende mikroorganismer i jorden .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com