Hjulkrone Spiring
Hjulkrone er en årlig krydderurt inkluderet i både urter og prydhave senge. De strejkende , strålende blå - farvede blomster ligner små stjerner , der tiltrækker bier til bestøvning . Blomsterne af hjulkrone urt bruges i slik og sommer drinks , mens bladene af hjulkrone planten er wok- stegt og serveret som salat greens . Spire hjulkrone frø til en rigelig forsyning af planter er en enkel og billig måde at fylde græsplænen eller haven seng med denne attraktive og nyttige plant.Things du har brug
Hjulkrone frø
Pottemuld (ideelt organisk ) < br > Bionedbrydelige tørvepotter
Shallow sammenbidt bakke
Plastic sprayflaske
plastikfolie hoteltilbud lille saks
Kompost ( bladmuld eller spagnum )
Have spade
Show flere Instruktioner
1

Køb en pakke af hjulkrone frø fra en lokal planteskole eller online frø forhandler. Læs bagsiden af ​​frø pakke etiketten for at bestemme den erklærede tid af spireevnen.
2

Kontakt din lokale havearbejde udvidelse at finde ud af datoen for den sidste forudsagt frost i din placering. Tag den angivne tid spiring givet på seed pakken og tælle baglæns fra datoen for den sidste frost at bestemme startdatoen for spiring
3

Hæld god kvalitet pottemuld . - - ideelt set organisk --- i bionedbrydelige tørv potter . Efterlad en kvart tomme plads på toppen af ​​pottemuld .
4

Sow 03:58 hjulkrone frø på toppen lag pottemuld . Dæk hjulkrone frø med en kvart -tommer lag af pottemuld .
5.

Transporter tørv potter til en solrig, sydvendt vindue, der modtager seks til otte timers sol hver dag. Placer en lavvandet sammenbidt bakke under tørv potter til at fange enhver vandafstrømning .
6

Fyld en plastik sprayflaske med vand. Vande hjulkrone frø med en let tåge for at undgå at fortrænge pottemuld liggende over frøene. Fortsæt med at vande hjulkrone frø to eller tre gange om ugen, eller så snart toppen af ​​jorden begynder at tørre .
7.

løst dække tørv potter med plastfolie.

8.

Fjern plastikfolie når hjulkrone frøene begynder at kigge over pottemuld . Fortsæt med at vande hjulkrone kimplanter regelmæssigt som jorden begynder at tørre
9

Skær svagere , 3 - . Til 5-tommer - høje hjulkrone frøplanter fra tørv potter på jorden niveau , ved hjælp af en lille saks . Tillad stærkeste hjulkrone kimplante at forblive i hver potte . Gentag skære de svagere hjulkrone kimplanter for hver tørv pot , indtil du har en frøplante per potte .
10

Berige havejord udendørs med organisk kompost , såsom spagnum eller bladmuld . Plantning websted skal have mindst fem til seks timer af sollys om dagen. Bruge en til to kopper kompost --- bladmuld eller spagnum --- per kvadratfod af havejord . Bland komposten i haven seng med en skovl.
11

Dig plantning huller dybe nok til at rumme de tørv potter med have spade . Transplantation hjulkrone planter udendørs i den forberedte plantning huller , når den sidste frost er forbi .
12

Give hjulkrone planter med regelmæssig vanding . Varmere vejr kan nødvendiggøre forøgelse af vanding fra en eller to gange om ugen til to eller tre gange om ugen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com