Kardemomme Planter
Kardemomme er et krydderi , der kommer fra frø pod af kardemomme planten. Det er en aromatisk krydderi og er en af ​​de mest almindeligt dyrket og eksporteret krydderier i verden. Kardemomme planten er relateret til ingefær plante. Den er hjemmehørende i Indien og Asien og er også vokset i Guatemala og Tanzania . Typer

kardemomme planten indeholder flere sorter, hver med sin egen type pod, der har forskellige varianter. Disse omfatter sort kardemomme og korn af paradis , og kaldes også vilde eller falsk kardemomme . Mens potent, er de ikke normalt bruges som en erstatning for traditionel kardemomme , også kaldet grøn kardemomme . Siam kardemomme og rund kardemomme er tættere i smag og aroma til grøn kardemomme og kan bruges til at erstatte det, hvis tilgængelig .
Identifikation

kardemomme planten kan vokse så høj som 12 meter i højden . Det har slanke, spidse blade , der vokser i rækker langs stænglerne og bladene kan være 2 meter lang i længden. Nær jorden , vil kardemomme have flere grønlige -farvede bælg , som hver indeholder cirka 15 brune frø , der er krydderi kardemomme .
Bruger

Kardemomme ofte opbevares i bælg snarere end blot solgt som frø , fordi de tørrer hurtigt ud. Disse frø er jorden op og bruges til at give smag forskellige fødevarer , herunder tærter , brød, kager og kød. Det er også bruges som en ingrediens i karryretter eller smag kaffe i Mellemøsten . På grund af sin stærke aroma , er det også anvendes i parfume og røgelse . Nogle kulturer bruger kardemomme medicinsk til at helbrede astma og andre luftvejssygdomme , og i disse tilfælde kardemomme enten spises , lavet til en te eller røget .
Kardemomme plantedyrkning Krav

Kardemomme kan dyrkes i USDA zone 10 og 11 , som findes i de sydligste tip i Florida og Californien. Andre steder er for koldt til kardemomme at vokse, da den har brug for konstante temperaturer på over 72 grader F til at trives . Kardemomme kræver også konstant fugt på plantens rodsystem og en del skygge.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com