Hvilke urter til at vokse i en urtehave
Urter er ikke- træagtige planter, der producerer blade og blomster, der kan anvendes til kulinariske og medicinske formål. Medtag en urtehave i din landskab , enten alene eller som en del af din køkkenhave. Urter kan også dyrkes i containere på din terrasse eller indendørs på en solrig bord eller i vindueskarmen. Vælg en bred vifte af urter til din have til at forbedre din madlavning, har hjem retsmidler på klar og hjælpe dine grøntsager vokser godt . Køkkenurter

En kulinarisk urtehave er fyldt med urter, der supplerer din madlavning, krydre smag og tilføje dybde til ellers almindelige retter. For krydrede retter vokse rosmarin , salvie og persille . Italiensk mad er forbedret med basilikum , oregano og mynte . Tilføj timian til haven såvel; denne urt forbedrer smagen af ​​supper, gryderetter og pocheret kød. Andre tilføjelser til det kulinariske urtehave omfatter purløg , estragon, merian , koriander og dild .

Lægeurter

urtete og tinkturer har længe været en del af hjem retsmidler for lidelser fra maveproblemer til søvnløshed. Medtag nogle medicinske urter i haven til din medicin kabinet . Hvidløg i den kulinariske haven kan også anvendes til lindring af forkølelse og influenza symptomer . Kamille kan bruges som en te at berolige en dårlig mave eller lindre spændinger . Brug kamille blade som en anti- inflammatorisk støtte. Varm bladene i en stofpose og anvende dem til et mindre snit for at undgå hævelse. Citronmelisse te lindrer ømme muskler og pebermynte te stimulerer appetitten og hjælpemidler i fordøjelsen.
Krydderurter

urter kan dyrkes for deres aromatiske egenskaber såvel . Tørrede blade kan placeres i en varme -safe skål og sæt over et offerfund stearinlys som en gør -det-selv aromaterapi session. Brug en selektiv blanding af tørrede urter og krydderier til en potpourri til duft i luften i dit hjem. Nogle krydderurter til haven omfatter lavendel , rosmarin, mynte og timian. Citron timian kan plantes på gangbroer og mellem trædesten . Når trådt på , frigiver planten en Lemony duft men planten forbliver uskadt . Duften af ​​rosmarin siges at rydde hovedet og forbedre hukommelsen . Lavendel, når tørret , kan anvendes som en pose under hovedpuden for at fremme afslapning og søvn.

Companion Urter

Plantning små sektioner af urter i køkkenhaven kan også støtte i skadedyrsbekæmpelse og fremme kraftig vækst i din vegetabilske planter . Plant et plaster på basilikum nær sød peber og hvidløg nær tomatplanter . Brug rosmarin og salvie at beskytte din gulerod patch og kål .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com