Dild Herb Container Gardening
Dild er en delikat krydderurt , der kan bruges til at give gejst til fisk opskrifter , saucer og pickles. Det kan dyrkes i foråret eller forsommeren . De sarte gule blomster kan også bruges som en garniture til kolde retter og salater. Dild foretrækker en solrig plet i haven og vokser til omkring 3 meter høj. Høst bladene i foråret og sommeren , før plante blomster . Dild er lige så glad for at vokse i en container eller direkte i soil.Things du har brug
dildfrø
Moist kompost
Murske
lille starter potter eller frø bakker
Beholder eller pot < br > grus eller sten
Vandkande med fine spray myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1 Plant the dildfrø i fugtig kompost.

Fyld frø bakken eller små potter med fugtig kompost . So hver dildfrø i komposten ( en eller to pr lille gryde ), og derefter sigtes lidt mere kompost over toppen at dække dem. Vand frøene med en fin spray. Flyt beholder til et varmt sted at tillade frøplanter at vokse. En varm vindueskarm eller spreder er ideel.
2

Transplant de planter , når de er omkring 2 inches høj i større potter eller containere, der har nogle løst grus i bunden til dræning , toppet op med kompost. Efterlad masser af plads omkring hver frøplante . Beholderen kan derefter sættes i en solrig placering i haven. Hold det vandes med en fin spray , især i ekstreme tørre forhold.
3

Fjern eventuelle ukrudt omkring planterne og holde dem vandes. Skær bladene på en regelmæssig basis for at fremme ny vækst i løbet af sommeren . Du kan også tillade dild til at gå til frø og indsamle frø , så snart blomsterhovederne er brune . Frøene skal have lov til at tørre ud inden døre , før du bruger til madlavning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com