Herb Container Gardens
Urter er ideelle planter til container havearbejde . De fleste krydderurter er forholdsvis små planter og lidt af dem går langt i en opskrift eller medicinske middel . De er attraktive , aromatisk og let at dyrke og en sund urtehave i containere kan blomstre indendørs under lys om vinteren. Madlavning Urter

Dyrk en Middelhavet haven smag din italienske køkken. Basil kommer i et par lækre sorter og alle dem som varm jord, solrige pletter , lejlighedsvis lys gødning og god dræning. Oregano vokser hurtigt og skal skæres tilbage for at fremme ny vækst. Rosemary lide sol og vand, men ikke for meget af enten. Den foretrækker en smule kalk i jorden. Hvidløg vil vokse fra en fed plantet oprejst i sin egen lille gryde . Snip off hvidløg blomsterstilke , så al energien går i rødderne. Grav op pæren , når bladene begynder at gå gul og brun i midsommer .

Lægeurter

Lægeurter var det korte af healeren og hjemmegående haver. Der er en genopblussen af ​​interesse i lægeurter og dyrke dem i en container haven . Citronmelisse vil trives i fuld sol og dufter vidunderligt . De knuste blade blev anvendt til at lindre forbrændinger. Pebermynte og kamille lykkeligt bebor det samme godt vandes beholder i en solrig eller delvis skygge plet. De tørrede blade er brygget til te at berolige en urolig mave . Echinacea er smuk, men de høje lilla coneflowers får brug for en stor container . Prøv at plante det i en halv tønde med andre blomstrende urter , herunder calendula og arnica . Echinacea tinktur bruges til at understøtte immunforsvaret. Calendula er et aktuelt healer traditionelt tilsættes læbepomade og salver . Arnica -infunderes olie vil hjælpe med at forhindre blå mærker og reducere hævelser .

Formering

sår frø indendørs for at starte dem fra godt. Anlæg under et let dække af jord, i et solrigt vindue og forsøge at dyrke urter på omkring 60 grader Fahrenheit. Den kølige temperatur stimulerer planten til at blomstre . Anis , koriander, dild og fennikel skal seedet i deres permanente potter , fordi de reagerer dårligt på at blive transplanteret . Hærde off enhver frøplanter dyrkes indendørs , inden de går ind i containere i haven. Lavendel , citronmelisse, salvie og rosmarin vil vokse fra stiklinger taget i slutningen af ​​foråret og sommeren. Voksende disse urter i containere betyder færre transplantationer, potter, der kan rejse til fange sæsonmæssige sol og stiklinger , der kan rod i en sommer og overvintre i deres potter , bliver veletableret ved næste sommer.

Containere

Vær kreativ med urter containere. En duftende grøn urt løbe ud af et par slidte støvler eller høje -toppe er en vindueskarm haven skulptur . En gammel dæk i en solrig have stedet, malet med farverige tegneserie tusindfryd , gør en stor højbed . Gallon vandkander skåret i halve kan let tilpasses til at vokse en velsmagende kulinarisk afgrøde. Urter vil vokse godt i åbningerne af et jordbær pot, og du kan gøre en levende grøn mur af urter ved spaltning filt eller stof fastgjort til en krydsfiner opbakning og spiser i nogle sphagnum , jord og urter frøplanter. Broken -down halm og flettede kurve får en sæson mere af livet som mini- urtehaver . Kaste dem på kompostbunken når høsten er i.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com