Det bedste tidspunkt at Transplant Zoysia Grass
Zoysiagrass ( . Zoysia arter) er en varm årstid græs, der breder sig med udløbere og jordstængler . Græsset er en indfødt i Sydøstasien, Japan og Kina, og begynder at grøn tidligt i foråret. Udbrede Zoysiagrasses med stik, frø eller spadestik afhængig af sorten . Transplantere græsset på den anbefalede tid sikrer optimal vækst . Transplantere Anbefaling

Transplant zoysiagrass stik og græstørv enhver tid i løbet af året . Find det kommercielt i løbet af foråret eller sommeren, fordi græsset bliver brun og går i dvale i løbet af koldt vejr.
Kulturelle krav

Plant zoysiagrass i områder med fuld sol for bedste vækst. Græsset tåler moderat skygge og tilpasser sig en række jordtyper , herunder ler, sand og basisk. Gød med en 16-4-8 gødning to gange om året i foråret og efteråret. Den ideelle klippehøjde for græsset er 1 til 2 inches.
Udseende og tolerancer

Græsset er mørk grøn farve og har en fin til medium tekstur, der producerer en tæt, tornet græstørv . Zoysiagrass kræver lav vedligeholdelse og er meget tolerant over for tørke , tung trafik og varme. Den tætte græstørv er nogle gange svært at klippe jævnt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com