Pot Dyrkning Urter
Urter tilføje smag til enhver kulinarisk fad . Mens tilgængelige friske eller tørrede i de fleste fødevarer butikker eller specialbutikker , vokser dine favoritter i små beholdere giver dig den smag , når det er nødvendigt. Alle krydderurter kan dyrkes udendørs og mest overleve indendørs med ordentlig pleje. Plant urter, du bruger regelmæssigt i opskrifter . Basilikum
Basil er en fremragende urt med tomat - baserede opskrifter.

Basil bruges i retter fra pizza til pot stege . Det er en af de letteste at vokse i en beholder eller potte indendørs eller udendørs . Stående 12 inches høj , det danner en busket plante med lyse -grønne blade og små, hvide blomster. Pick bladene individuelt og tilføje straks retter. Indendørs, den gør bedst på en syd - eller vestvendt vindue eller med lys fra en standard fluorescerende pære . Overvej at placere containeren udenfor i en solrig placering , når vejret har vendt varm at fremme væksten . Basil er en etårig plante , og skal udskiftes , når det dør tilbage.

Purløg
Purløg , brugte friske eller tørrede, er et udmærket supplement til mange opskrifter .

Purløg er en fælles urt og pynt bruges i mange opskrifter. Betragtes som en staude , kan det startes fra frø og vokser til cirka 12 inches høj . De strittende , lilla blomster afgiver en løg -lignende lugt. Bladene er tynd og hule og giver en subtil løg smag. De kan anvendes friske eller tørrede . Placer det udenfor i den beholder i de varme måneder . Den kan lide solrige steder eller fluorescerende lys og veldrænet jord . Høste den ved at tage en saks og klippe bladene tæt ved jorden .
Koriander og persille
Koriander er en del af persille familien.

Cilantro er en urt fra persille familie, der har mange anvendelsesmuligheder . Koriander henviser til bladene af planten , mens koriander er betegnelsen for frøene , når de er blevet tørret og adskilt fra bælg . Persille i nogen af ​​sort samt koriander er en let dyrkes etårig plante . Blade af persille plante bruges som dekoration samt pestos eller saucer. Korianderblade har en svag citrus smag, der adskiller sig fra persille anlæg og er en grundpille i spansk , mexicansk og latin retter.
Lavender
Brug tørret lavendel blomster i breve.

Lavendel er let dyrkes i containere , især i de nordlige klimaer. Den vokser til 18 inches i højden og er fremhævet med høje, tynde, strittende lilla blomster . Når tørret , kan disse blomster placeres i poser at friske vasketøj . Destillerede blade og blomster kan bruges til at duft parfumer og sæber.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com