Kalk til Pest Control
Lime som en skadedyrsbekæmpelse strategi er blandt de mest anvendte organiske skadedyrsbekæmpelse metoder, vundet popularitet i begyndelsen af det 20. århundrede sammen med andre økologiske produkter som kviksølv salte , svovl og kobber. Kalk er almindeligt brugt som en organisk pesticid til bekæmpelse af skadedyr i landbruget . Beskrivelse

Lime er et mineral stammer fra slibning magnesium eller calcium til et fint pulver . Den vigtigste kilde til magnesium og kalcium er kalksten . Lime kan også fås fra østersskaller , marls og industrielle biprodukter. Produktet er normalt tilsættes til jorden for at øge pH- niveauer eller alkalinitet .
Målrettede Skadedyr

Støvning planter med kalk styrer en lang række skadedyr. Blanding kalk og svovl producerer kalk svovl, der er almindeligt anvendt som en hvilende spray til bekæmpelse af skadedyr som eriophyide mider, skala og trips .
Brug Anbefalinger

svovlkalk kommer i en flydende form og anvendes til at sprøjte træer og planter . Blandingen har også svampedræbende egenskaber og effektivt dræber nyligt fremspirede svampesporer , der hjælper til at styre en række svampesygdomme , herunder anthracnose og meldug . Du kan bruge pulver kalk til støv dine planter så ofte som ønsket ved hjælp af et vindue skærm eller si.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com