Grow Lights til Herb Gardens
Mange gartnere dyrke urter til brug i køkkenet . Selv i sommeren disse kan høstes fra en udenfor haven , den bedste måde at have en stabil forsyning af urter tilgængelige året rundt er at dyrke dem indendørs . En indendørs urtehave kan nemt sættes op i et solrigt vindue eller et andet bekvemt sted. Mens sollys kan være tilstrækkeligt for urter til at vokse en del af året , for at dyrke urter indendørs hele året, vokse lyser er nødvendige. Plant Selection

Når du opretter en indendørs urtehave vælge urter typer, der vil have en god chance for at gøre sig godt i sådan en opsætning . Nogle typer af urter gør bedst dyrkes udendørs - især store planter såsom dild - men andre kan blomstre i indespærring af en indendørs haven , ved hjælp af intet andet end kunstigt lys. Eksempler på disse er timian , persille, purløg , arugula , salvie, basilikum , mynte og oregano . Holde haven håndterbare ved at vælge dværg sorter , der vokser ikke mere end omkring en meter høj . Dette bidrager til at fastholde en konsekvent afstand mellem planterne og vokse lyser .
Lysbehov

Planter kræver tilstrækkelig lys til at være i stand til at vokse ordentligt. Lys skal opfylde tre betingelser for at tilfredsstille planternes behov. Først og fremmest skal lyset have ret "kvalitet ". Det betyder, at lysbølger pæren udsender , skal være den rigtige farve til brug for anlægget. Blade planter såsom mynte og persille kræver for det meste blå lysbølger . Planter , der forventes at blomstre , såsom lavendel, skal have røde lysbølger samt blå. Lyset skal også være til stede i en tilstrækkelig længde af tid , som er " varighed " af lys. Det skal også være lyse nok til gavn for de planter, som er " intensitet " af lys.
Typer pærer

Regelmæssige lysstofrør tilbyder for det meste blå lysbølger , og disse vil fungere godt til at vokse mange forskellige slags grønne urter. Fordi disse pærer er ofte mangler i intensitet , placere dem helt tæt på planterne , som regel ikke mere end 4 inches væk. Glødepærer giver en stor mængde af røde lysbølger , men meget lidt blå. Disse kan anvendes til at supplere lysstofrør, men glødepærer bliver for varmt til at blive placeret tættere på planter end 24 inches. Fluorescerende vokse lyser give både røde og blå lys bølger og kan bruges til at dyrke næsten alle slags urter.
Setup

En god opsætning til en urtehave er til sætte planterne på en hylde og har vokse lys på en bevægelig bane over dem. Dette gør det muligt lys til let hævet og sænket for nem vedligeholdelse af haven. Lys er også flyttet op som planterne vokser , holde en konsistent afstand mellem lys og planterne. Sådanne rammer kan købes eller bygges.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com