Pleje af Lemon Grass
Citrongræs er en urt hjemmehørende i tropiske områder . Den vokser godt, når det har fuld sol, fugtige forhold og et varmt miljø. Citrongræs bruges til sæson retter som kød og grøntsager. Den indvendige kerne citrongræs kan knuses og simret at frigive de lemony smag og derefter bruges i skålene . Frisk citrongræs holder i seks måneder , når de fryses . Citrongræs gror godt i haven, men kan også holdes i containere og bragt ind i efteråret. Dette er særligt nyttigt i korte voksende climates.Things du har brug
Hoe
Kompost
Tørvemos (valgfrit)
Flydende gødning
Knife myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner < br >
1

Forberedelse af jorden ved tilling det og tilføje 6 inches eller kompost for at tilføje næringsstoffer. Hvis jorden er claylike eller ikke dræne godt , tilsæt sphagnum til at holde den fugtig .
2

Plant citrongræs i jorden , så det har 3 meter i hver retning til at vokse. Citrongræs vokser høj og spreder en masse, som det vokser , så det har brug for masser af plads . Køb planter eller dele rodklumpen af eksisterende anlæg for at skabe en ny plante .
3

Påfør et generelt formål , flydende gødning i halv styrke til anlægget hver uge i løbet af sommeren for at tilføje ekstra næringsstoffer .
4

Vand planten regelmæssigt for at holde den fugtig. Tåge anlægget og vand dagligt i tørre klimaer. I fugtigt klima , vand to gange om ugen eller ugentligt , så længe jorden forbliver fugtig.
5.

Harvest stænglerne før den første frost i efteråret, når stænglerne er en 1 /2 tommer tyk. Skær stilken på jorden og kassere de blade og træagtige dele . Spar pæren ved at opbevare det på et køligt , tørt sted. Opdel pæren i foråret og genplante citrongræs .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com