Hvordan man tager sig af en Potted Timian Tree
Timian vokser som en flerårig urt . Da anlægget aldre, stængler sin bliver træagtig . Med omhyggelig beskæring , timian er trainable i form af et lille træ eller en busk . Dyrkning af timian i en gryde giver dig mulighed for at nyde planten både indendørs og udendørs. Bladene fra timian træ giver en aromatisk urt til madlavning , mens anlægget giver en attraktiv stueplante . Med den rette pleje, timian bevarer sin form og forbliver sund, mens stadig producerer samt en urt plant.Things du har brug
Fertilizer
Shears myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Plant timian i en veldrænet pottemuld mix, da planten ikke kan tåle sogginess . En jord, som indeholder tørv med sand, vermikulit eller perlite giver optimal dræning.
2

Indstil timian , hvor det modtager mindst seks og helst otte timers daglig sollys. Timian foretrækker varme temperaturer, så flytter udendørs planter indendørs til en solrig vindue, før det første fald frost
3

Vand timian træ, når jorden føles tør på en 2 - . Til 3-tommer dybde. Timian vokser godt i lidt tør jord , men er svækket , hvis jorden tørrer helt ud.
4

Gød planten hver tre til fire uger med en opløselig afbalanceret gødning anvendt på kurs er angivet på etiketten . Påfør gødning i foråret og sommeren. Selvom en evergreen , timian ind i semi- dvale om vinteren og ikke kræver befrugtning.
5.

Klip sidegrenene fra de vigtigste stilke på den nederste tredjedel af planten til at danne stammen. Skær disse flugter med de vigtigste stilke. Clip i foråret som ny vækst begynder.
6

Klem 1/4 tomme fra spidsen af de resterende grene i toppen af stænglen med fingrene. Pinching tilskynder til yderligere forgrening og resulterer i en fyldigere træ form .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com