Hvorfor har bladene på My Citronmelisse Plant Turn Brown og Die Young
? Citronmelisse planter dyrkes som en urt , og bruges i te og madlavning. En sund citronmelisse plante producerer mørkegrønne, hjerteformede blade ; men hvis bladene bliver brune og dør, bliver urten nytteløst at en gartner . Der er flere vækstfaktorer , der fører til blad problemer. Vand og sollys

for lidt vand forårsager citronmelisse at producere svage blade, der dør, før de bliver kønsmodne . Tørke tvinge citronmelisse i en sovende tilstand , hvilket svækker planten. Vand citronmelisse plante regelmæssigt at holde jorden fugtig. Citronmelisse planter vokser bedst i delvist skyggefulde steder . For meget sollys kan være til skade for citronmelisse, selv om det vil vokse i fuld sol.

Overbelægning

Plantning citronmelisse planter for tæt sammen tvinger dem til at konkurrere for ressourcer som vand, næringsstoffer og lys , hvilket svækker planten og kan forårsage for tidlig blad død. Citronmelisse planterne vokser så høj som 2 meter høj ; at give mulighed for en ordentlig rod plads og sund vækst , plante citronmelisse planter 18 inches fra hinanden. Root crowding i tætte planter fører til tidlig blad tab eller død.
Skadedyr

problemer med skadedyr , ligesom bladlus, larver og mider kan føre til bladtab for en citronmelisse plante ; bladlus angribe unge blade , som de fremgår af planten , hvilket fører til svage , brune blade , der dør slukket hurtigt. Bladlus og andre skadedyr foder på saften fra bladene , idet næringsstoffer fra planten og forlader bladene modtagelige for sygdomsproblemer . Citronblade angrebet af skadedyr , er mere tilbøjelige til at blive brune og dø. Påfør et pesticid spray til anlægget for at holde det fra at blive dræbt af skadedyr .
Jordbundsforholdene

En mangel på næringsstoffer i jorden , vil føre til en svag vækst på et citronmelisse plante. Sørg for, at jorden er gødet hvert forår til at give planter med kvælstof, fosfor og kalium er nødvendig for at skabe en sund vækst. Næringsstoffer som zink og magnesium er også vigtigt for sundheden af citronmelisse planter. Usund eller ubalanceret jord fører til citronmelisse planter, der ikke er i stand til at sætte ud sunde, voksne blade .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com