Dyre Urter til at vokse
Selv om de er nemme at dyrke og let tilgængelige , friske urter er ganske dyre , når de købes i supermarkedet eller lokale marked. Dem med haver, terrasser , terrasser, verandaer eller endda solrige vindueskarme nemt kan dyrke disse pebret planter derhjemme. Urter, der ikke umiddelbart anvendes kan tørres og lagres til senere brug eller sælges til landbrugerens markedet for en pæn fortjeneste . Køkkenurter

Kokke fra alle kalibre foretrækker friske urter til deres retter. Ikke alene skal de tilføjer en smagfuld spark til hjemmelavede supper , salater, gryderetter og gryderetter , friske urter tendens til at se pænere når de indgår i et fad eller sæt langs siden af pladen som garniture . Nogle af de mest populære urter til køkkenet omfatter basilikum , purløg , koriander , oregano, persille , timian og salvie . Disse hårdføre planter er nemt dyrkes fra frø og kræver næsten ingen opmærksomhed , ud over almindelig vanding ; Men i butikken disse flavorsome blade kan sælge for så meget som $ 2 per halv ounce - om den samme pris som en pakke af havefrø . Fra en enkelt indhylle af frø , kan flere planter skal dyrkes, som hver især er i stand til at producere en tilsyneladende endeløs forsyning af velsmagende, aromatiske blade , blomster og stængler.

Aromatiske Urter
< br >

Aromatiske urter er værdsat for deres søde duft . Mens potpourris , luftfriskere og stof spray kan være ganske dyrt , krukker fyldt med planter , såsom lavendel , citronmelisse, citronverbena og æble mynte , fylder luften med duft og fjerne ubehagelige husstand lugte til en brøkdel af prisen af kommercielle desodorisering produkter . Kviste af disse stikkende planter kan anvendes til at fylde poser eller placeres i hele huset i små vaser. Ikke kun for de lugter dejligt , har de tendens til at holde uønskede skadedyr såsom fluer , myrer og møl i skak.

Urteteer
p Der er få situationer, som ikke kan forbedres ved en kop varm te . Urtete er populære hos mange, som de har tendens til at berolige nerverne , lethed fordøjelsessystemet forstyrret og bringe på en anstændig nattesøvn. Snarere end at betale gennem næsen for en håndfuld tørrede blomster ; plante et par kamille eller beebalm planter. Disse urter er de vigtigste komponenter i en række trendy, store-købte urtete blandinger. For at gøre en hjemmelavet drik , skal du blot klippe et par blomster fra stilke af anlægget , slip dem i et krus , så dækker de blomstrer med rørsystemer varmt vand , og lad blandingen trække i fem minutter før drikker.
< br > lægeurter

brugen af lægeurter er vokset i de seneste år. Uanset om folk er desillusionerede med moderne medicin, kan ikke lide de mulige bivirkninger af recepter, eller blot søger billigere alternativer ; traditionelle , hævdvundne retsmidler bliver genoplivet og udnyttes af mennesker over hele landet . Som et resultat heraf , er omkostningerne af de mest nyttige helbredende urter steget. Heldigvis kan nemt dyrkes planter såsom perikon , catmint , og Lægestokrose i hjemmet haven og taget i brug i en række dagligdags præparater. Husk på , mange hjem retsmidler er ikke blevet videnskabeligt testet og må kun være af begrænset brug.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com