Hvor lang tid går Basil Sidste
? Basil er en varm sæson urt uden frost tolerance. Der er sorter, der er stauder , men de kan ikke vare mere end et par sæsoner . De typer , som de fleste vestlige gartnere er bekendt med, er italiensk og sød basilikum , der begge er enårige. Basilikum bruges bedst frisk , men du kan tørre det for at bevare den - selv om meget af smagen går tabt. Basil kan dyrkes indendørs eller ud , så længe der er masser af sol og varme. Beskrivelse

Basil er en urt kendetegnet ved en let lakrids, fed eller krydret smag og frisk græsklædte lugt. Det er en urt, der almindeligvis anvendes af mange lande - og der er mere end 50 arter registreres. Der er sød , citron, lilla endivie og kanel basilikum , blandt andre. Basil er normalt en stor bredbladet plante, som også anvendes for sin olie . Generelt basilikum er en urteagtig kompakt urt , men kan vokse op til 2 meter høj og blive lidt træagtig . Da den unge , alle dele af urt er spiselige , men bladene er betragtes som den mest flavorful .
Time Line for Planter

Basil bliver træagtig som det bliver ældre , og produktionen af ​​store flotte blade vil bremse mod slutningen af sit liv. Anlægget vil også blomst meget mere , og klemte ender vil give mindre vækst, men tykkere stilke. Mest basilikum er årlige og vil bukke under i hjemmet haven medmindre bragt indendørs til en solrig, varm placering. Selv da, vil det langsomt begynder at dø tilbage, indtil der ikke er nye blade. Uden blade kan planten ikke udføre fotosyntese , og det vil dø.
Dyrkning

Basil starter let fra frø, der skal sås indendørs fire til seks uger før den sidste frost . Når al fare for koldt vejr er bestået, plante de planter i en fuld -sun placering i haven. Ideelle temperaturer for basilikum er mindst 75 grader F. Knib eller beskære tilbage basilikum hver måned for den bedste bladre og kompakt vækst. Knib off blomster, som de opstår , eller anlægget vil gå til frø. I varme klimaer , kan planterne vokset fra omkring april eller maj i det sene efterår . I tempererede klimaer , er vækstsæsonen begrænset til den periode, det sene forår eller først på sommeren indtil slutningen af ​​sommeren .
Bevarelse Basil

Pesto , den klassiske hvidløg urt sauce, er en glimrende måde at bevare basis. Det fryser godt og kan vare i køleskabet i flere uger. Nyslået basilikum bør behandles som afskårne blomster. Placer stilkene i lige nok vand til at dække dem og skifte vand dagligt. Basilikumblade vil sværte , hvis de opbevares for længe i køleskabet , men vil vare op til to uger på tælleren i vandet. Basilikumblade kan også være lagdelt og frosne eller pureret og sat i isterningebakker .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com