Sådan Grow Chives Kommercielt
Markedet for urter er endnu ikke fuldt udforsket . Purløg og andre urter præsenterer flere salgsmuligheder til en villig marked af folk nysgerrige om urter . De kan dyrkes til salg i køkkenhaven afdeling af købmandsforretninger på landmænd markeder , som potteplanter for forbrugerne til at vokse , tørret og aftappet for kulinarisk brug eller til sundhed fabrikanter . Familier ofte vokser purløg og andre urter i felterne eller drivhuse . Instruktioner
1

Forbered jorden og plante nye planter. Grav jorden for at løsne den. Fjern og ødelægge alle ukrudt. Bland en god mængde weed-fri barkflis i jorden. Purløg skal dyrkes i veldrænet jord på et varmt sted . Hvis dyrkning til salg som potteplanter urter , plante dem i pap eller plastbeholdere ude i marken eller i potter i væksthuse.
2

dig bekendt med de pesticider, der kan bruges på purløg . FDA tillader ikke mange pesticider, der skal bruges til krydderurter , så de fleste sygdomsbekæmpelse sker ved forebyggelse, selvom purløg ikke lider mange sygdomme eller skadedyr. Ukrudtsbekæmpelse og omhyggelig sanitet er vigtige. Økologiske urter må ikke komme i kontakt med nogen form for pesticider.
3

Vand og befrugte purløg regelmæssigt. De har et dybt rodsystem , og er tunge foderautomater. Brug ikke gødning med et højt indhold af nitrogen , da dette kan medføre planterne til at vokse for hurtigt, hvilket vil have negativ indflydelse på smagen. Kun organisk kompost eller godt rådnet gylle kan bruges, hvis du er voksende økologiske purløg . Frisk gødning vil generere varme og brænde planterne
4

Harvest planterne når de er klar , og før de blomstrer . Flere stiklinger kan foretages fra hver plante. Bag og opbevares i køleskab bladene umiddelbart behøver som purløg ikke holde godt når de er blevet skåret ned. Hvis du tørrer dem , placere dem på tørrestativer i solen eller et tørreskab og hak små, når tørre .
5.

grave pap eller plastik potter op af jorden og trim overskydende rødder blidt hvis de bliver solgt som voksende planter . Mist spray med vand og wrap med plastfolie . Sted i et nedkølet rum eller lastbil. På et Farmers Market , du kan sælge dine purløg som voksende planter eller klippe og pose til frisk purløg på købstidspunktet .
6

Grow nye purløg fra frø i dit formering område hver to uger, og transplanterede dem i individuelle potter når du er klar . Udskift planter i marken , så snart de modne planter er blevet fjernet. Dette vil holde rotationen går og vil sikre, at du altid har en levering af markedsbaserede klar planter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com