Hvor hurtigt Basil Grow
? En duftende og rig urt , der typisk findes i krydderiet kabinettet er basilikum , et medlem af mint familien . Der er 40 eller flere sorter af basilikum , med sød basilikum er en af ​​de mere almindelige køkken sorter. For dem, der foretrækker frisk basilikum til den tørrede sort købes i krydderier sektion af købmand, voksende basilikum i hjemmet er en farbar vej. Basil er en hurtigt voksende urt , og med de rette betingelser , kan du have frisk basilikum klar til at tilføje til dine opskrifter inden for to måneder . Årlig Herb

Basil er en årlig krydderurt , med nogle sorter vokser til omkring 2 1/2 meter bred og høj. I visse regioner, såsom Indien og Asien , basilikum vokser som en staude . En årlig vokser typisk for en sæson , mens staude varer i flere sæsoner. Knusning blade af basilikum frigiver en krydret duft , der giver tydelig smag til opskrifter , såsom spaghetti sauce.

Frø

Basil vokser fra frø , der er sået , når faren af frost har fortid. Det tager omkring en uge for at frøene kan spire . I løbet af denne tid , frøene brug for fugtig jord og temperaturer på 70 grader Fahrenheit eller varmere . De unge planter vil begynde at dukke op i otte til 14 dage. Du kan begynde nye basilikum frø indendørs som helst tidspunkt af året, forudsat at du har den indendørs temperatur højre , og giver tilstrækkeligt lys og fugt. Når der dyrkes indendørs, basilikum brug for mindst fem timers direkte sollys eller 12 timers kunstig døgnet. Hvis såning frø udenfor , vente mindst en uge efter , at truslen om frost har fortid for de bedste resultater .

Transplantationer

Ved plantning basilikum i din have, eller starte en indendørs urtehave , kan du starte med transplantationer i stedet for frø, der er unge planter . Det tager fire til seks uger til at vokse transplantationer fra frø.
Høst

Beskæring basilikum ikke kun giver friske krydderurter til køkkenet , det fremmer plantens vækst. Begynd beskæring når anlægget har mindst seks par af blade. Forvent at beskære basilikum hver to eller tre uger for at stimulere væksten. Ved at knibe off blomster knopper , så snart de dukker op, og regelmæssigt beskæring , vil basilikum blive buskede , der producerer en hårdfør afgrøde .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com