Sådan Transplant urter, der er svækket af en Frost
Forår frost kan være en fjende af ømme enårige , men når det kommer til flerårige urter , det første fald frost tjener som en venlig påmindelse om, at det er tid til at dele og omplante dem . Ikke alene den manglende løv gøre håndteringen dem lettere , det giver den nyligt transplanterede urt til at kanalisere sin energi til at producere et stærkt rodnet til at understøtte næste års growth.Things du har brug
Have spade hoteltilbud skarp kniv KAYAK Økologisk barkflis myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Trim tilbage løv til en højde på 2 til 4 inches. Fjern eventuelle døde eller beskadigede blade fra frost og kasseres. Ny vækst kan forekomme i løbet af efteråret , hvis vejret bliver varmere , eller i foråret, når solen skinnede afkast.
2

grave rundt i bunden af ​​urt plante med en have spade eller gaffel . Begynd at grave 6 til 8 inches fra bunden af ​​planten for at undgå at beskadige rødderne. Skub bladet af spade under rodklumpen .
3

Løft hele rodklumpen fri af jorden. Ryst planten for at fjerne overskydende jord fra rødderne . Dette giver dig mulighed for at undersøge rødderne og til at adskille klump med lethed.
4

Undersøg rødderne for eventuelle beskadigede eller misfarvede områder. Sunde rødder er hvide eller tan og bøjelig , mens syge rødder er mørke, sprøde og grødet . Skær væk beskadigede rødder med en skarp kniv.
5.

Træk rodklumpen i sektioner med dine hænder , forlader 04:57 skud på hvert afsnit . Hvis rodklumpen modstår din indsats , skære rødderne fra hinanden med en skarp kniv. Lav et rent snit gennem rødderne at adskille dem ind i de ønskede afsnit.
6

Transplant de opdelte rødderne til en forberedt seng med lignende belysning og fugtighed som den originale voksende område . Placer rødderne ned i jorden, så kronen, eller det punkt, hvor rødderne deltage i stængler, hviler på jorden.
7.

Udfyld omkring rødderne med frisk jord. Firm jorden ned med hænderne til at fastgøre rødderne og fjerne luftlommer .
8

Vand grundigt for at fugte jorden til roden niveau . Vand igen når jorden føles tør 2 til 3 inches under overfladen. Gentag indtil jorden fryser i efteråret
9

Barkflis med en 3 - . Til 4-tommer lag barkflis , såsom halm eller hø , for at forhindre vinter skader fra frosthævninger . Fjern barkflis i foråret, når nye vækst vises.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com