Genplantning Cilantro
Koriander er en nem at dyrke urt med bidende blade, der er nyttige for at tilføje smag til salsaer og andre retter . Anlægget vil hurtigt bolt og sende op en stilk , som derefter kan høstes for sine frø , kaldet koriander . Koriander er generelt hårdføre i køligt vejr , men kræver særlig omhu, når transplantere . Sit bedste for at så frøene direkte , men hvis det er nødvendigt kan transplantere det ind i et køligt sted. Transplantere Cilantro

koriander giver en dyb , central pælerod , der skal flyttes nøje, når du flytter anlægget. Skader på pælerod kan forårsage skade på planten selv, fordi det er den primære del af rodsystemet. Transplantere koriander kan også forårsage planten til bolt, som vil mindske smagen af ​​sine blade , og drej det mod koriander produktion. For at undgå dette , flytte planter, når de er unge, før pælerod har nået en stor længde , og holde pælerod intakt , når indsamling rødderne for flytning. Hvis du køber planter, undgå planter med rødder , der viser gennem beholderen , da de ikke kan reagere på omplantning så godt.
Såning Frø

Når man starter koriander frø indendørs eller i containere , skal du vælge tørv eller papir potter, som derefter kan placeres direkte i haven, når klar til udendørs beplantning . Brug tørv potter er den bedste måde at plante koriander frø , hvis ikke direkte såning , fordi det giver mulighed flytning uden rod forstyrrelser. Ellers direkte såning frø i haven er en surefire måde at undgå transplantation stress. Plantefrø hver tredje uge til successive høst og tynd til 4 inches fra hinanden , når de vokser.
Beliggenhed

Genbeplantning koriander er ofte nødvendig , hvis den oprindelige placering ikke har passende betingelser. For meget varme eller en mangel på fugt er skadeligt for koriander fordi sigtning sker, når rødderne nå en temperatur over 75 F. Når jorden er for varmt for en koriander plante , der giver skygge , ekstra fugt og barkflis omkring rødderne kan hjælpe med at holde rødder lidt køligere for optimal smag . Alternativt , plantning koriander i containere giver mulighed for at flytte potterne til et køligere sted , når temperaturerne stiger for højt.
Care

Det er typisk for en koriander plante til give en kortvarig blad høst før sigtning , så du skal ikke bebrejde dig selv, hvis dette sker. Koriander er en meget kortvarig plante. En måde at sikre kontinuerlig produktion er at indsamle frø , når planten er gået til blomst, og så dem successivt hver tredje uge . Plant i det tidlige forår eller efterår at undgå varme sommertemperaturer eller anlæg i et skyggefuldt sted til at holde rødderne cool og forlænge blad produktion. Når koriander overgange til koriander , kan du samle frø og bruge dem til at krydre karryretter og saucer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com