Hvad kan jeg gøre, hvis min Rosemary Plant er ved at dø i huset
? Rosemary har været brugt i århundreder som både et lægemiddel bistand og madlavning supplement . Det er let at dyrke udendørs, men også egner sig til potter til indendørs dyrkning i køligere måneder eller klimaer. Det kan være kræsen om dens vækstbetingelser. Når planten begynder at se toppet , kan det rebound ; men der er en række grunde til, at det måske ikke trives . Tilstrækkelig lys

Tjek hvor meget lys planten bliver . Hvis anlægget blev bragt indendørs, burde det have været udsat for gradvise belysning ændringer fra fuld sol til begrænset belysning; ellers kan den ikke justeres til at tabe fuld sol og dør i vintermånederne . Det vil begynde at blive brune og klapper i et forsøg på at slippe af med eventuelle lavere , ineffektive blade. Planten kan så blive ranglet , da det rækker ud efter utilstrækkelig belysning . Sørg for, at anlægget sidder i en solrig sydlige eller vestlige vender vindue for optimal indendørs belysning. Dog kan belysningen den modtager indendørs simpelthen ikke være nok til at opretholde den.
Korrekt mængde vand

Vent, indtil jorden er tør at røre ved før vanding , derefter give en dyb vanding , som til sidst siver ud af bunden af potten. Check for blokerede huller , hvis vises ingen vand ; rødderne kan rådne på planten , hvis de står i vand. Undgå vanding bladene - det kan tilskynde meldug . Brug vand, der er stuetemperatur ; koldt eller varmt vand kan chokere planten.

Jordbundsforhold
p Hvis rosmarin har været i den samme gryde i et stykke tid , jorden kan være nødvendigt at ændres til at give friske næringsstoffer til planten. Indendørs urter brug rig jord med god dræning ; dette forbyder vand fra at sidde på plantens rødder til at forårsage rådne. Brug en kommerciel pottemuld , men bland det med sand og spagnum i lige store dele. Tørv tilføjer næringsstoffer til jorden samtidig bistå i dræning ; sand kan hjælpe med dræning , hvis det er en grovere korn. Derfor undgå at bruge finkornet play sand , som bare vejer ned i jorden , og kan gøre det vanskeligt for rosmarin rødder at trænge igennem. Derudover vil den pottede rosmarin kræve yderligere næringsstoffer , der normalt opnås i snavs. Urter skal fodres hver uge , når de vokser ; hvis dette er blevet forsømt , prøv fremstillingen anbefalede mængde fisk emulsion ( økologisk) eller en all -purpose flydende gødning.
Air Control

tør, stillestående indendørs luft om vinteren kan også forårsage meldug, hvilket vil gøre i rosmarin . Cirkulere luft omkring planten ved at køre en lille fan på en nærliggende tabel . Tåge planten let mellem vandingerne ; mens en tung vanding på bladene kan forårsage meldug vil en dug ikke give nok fugt til et angreb at starte. Se lufttemperaturen , samt; rosmarin foretrækker 65-70 grader, når indendørs. Ekstreme ændringer eller konstant overskydende varmt eller koldt , kan resultere i plantens død .

Hus Have © have.989214.com