Hvordan man dyrker en Grapevine Over Pergola
En pergola er en struktur , der giver skygge over et udendørs område. Druer er en ideel plante til at vokse i løbet af en pergola , fordi de har en naturlig tilbøjelighed til at klatre. Når de er etableret , en pergola draperet i vinstokke giver grøn, frodig nuance , mens klynger af druer hængende fra strukturen tilføje eksotiske skønhed . Vinstokke er tilgængelige i potter med jord på planteskoler eller via postordre kilder, der normalt skib vinstokke bare- rod med rødderne pakket ind i klud eller anden fugt - retentive material.Things du har brug
Skovl
Økologisk materiale
Have spade eller gaffel
Beskæringssaks
Øjebolt
Anti- rust wire
Gødning ,
10-20-20
Vis Flere Instruktioner
1

Føj 01:59 skovle per plante af rådnet organisk materiale såsom blade, kompost eller gødning til at ændre jorden i plantehullet område ved siden af ​​pergola. Arbejd det organiske materiale i jorden ved hjælp af en haven spade eller gaffel .
2

grave et plantehul 6 inches fra den side af pergola. Gør plantning så dybt og lidt større end rodklumpen af den unge drue vin . Hvis drue vin er ankommet bare- rod , trim off eventuelle døde eller syge søger rødder. Plant drue vin i vinteren , helst mellem november og december.
3

Fjern hver drue vin fra sin planteskole pot og placere den i plantehullet , så det er den samme dybde i jorden , som det var i plantning potten. Hvis vin er nøgne root sprede rødderne i plantning , således at de ikke vrides tilbage. Fyld i jorden, at trykke den ned , når du går til at presse ud lufthuller .
4

Vand efter omplantning , og for det første år efter plantning at holde jorden fugtig . Efter det første år , vindruer har brug for vand kun i alvorlige tørke .
5.

beskære vinstokke lige efter plantning. Brug en skarp par beskæringssaks at fjerne det øverste tredjedel af hver stok. Fjern eventuelle rodskud eller udløbere fra anlægget .
6

Fjern alle men én eller to stærke lodrette stokke til at begynde at træne vinstokke til at vokse over pergola. Skru en øjebolt i pergola på niveauet for hver stok. Fastgør stokke til ringskruer hjælp af anti- rust wire. Begynd denne træning året efter plantning mellem januar og marts , mens vin er i sin vækstdvale periode .
7.

Prune vinstokkene hvert år mellem januar og marts ved at fjerne enhver stokke , der vokser væk fra pergola . Vedhæft stokke til pergola hjælp øjebolte og tråd .
8

Påfør et 10 -ounce anvendelsen af ​​en 10-20-20 gødning i foråret for hvert anlæg .


Hus Have © have.989214.com