Tid af året at Prune Druer
Den bedste tid på året til at beskære din drue vin , afhænger af den type beskæring du har til hensigt at gøre. Vinstokke er hurtigtvoksende planter, der hurtigt kan komme ud af kontrol og , hvis de efterlades uden opsyn i en sæson , kan du finde dig selv med en vin, der er uhåndterlig og lidelse inden for frugtproduktion. Afhængigt af mængden af beskæring dine vin behov, vil forskellige dele af sæsonen være sundest for din vin . Light Beskæring

Light beskæring eller beskæring , der ikke involverer at skære nogen moden vin , kan gøres på nogen del af sæsonen. Skære ned nye skud og slyngtråde , der vover sig ind på din nabos hegn vil ikke skade din vin , så længe du ikke klipper ind i den modne , woody del af vin . Du kan forestille dig de tynde grønne vinstokke som spejdere til anlægget : de er konstrueret på en sådan måde , at hvis de er knækket eller klippet , de ikke forårsage skade på selve anlægget
Medium Beskæring .

Medium beskæring betyder beskæring meste grønne skud og et par modne vinstokke. Denne type beskæring gøres bedst fra midten af sæsonen fremad , typisk midten af ​​juli til slutningen af ​​sæsonen. Den modne træ af en drue vin er porøs og ligner en klynge af små strå holdes sammen af ​​barken . Gennem disse sugerør strømmer vand og næringsstoffer i det meste af sæsonen. Enhver klippe eller pause i den modne woody vin vil resultere i en langsom drop fra vin væsentlige blødning vinstokken af fugt og mad. De senere kan du vente med at beskære , jo mindre vand og fødevarer vil blive strømmer gennem vin.
Heavy Beskæring

Heavy beskæring er beskæring , der vil være oftest gøres på woody modne vin . Denne type beskæring er nødvendig, når en vin har fået lov til at vokse ukontrolleret i en årrække. Heavy beskæring bør kun ske i hvilende sæson , tiden efter alle bladene falder fra vin og før foråret knopper vises, sædvanligvis januar til begyndelsen af ​​marts. Den vin vil være hvilende , hvilket betyder, at vin ikke vil have vand og mad , der strømmer gennem det , og din beskæring vil gøre mindre skade og være mindre tilbøjelige til at dræbe vinstokken .
Frugt Beskæring

Nogle avlere dyrker vin til æstetiske formål og ikke bruger frugten. Modning druer tegne bier og dyr og avlere, som ikke er interesseret i at høste druerne vil beskære frugten off af vin , før det modnes . Dette job kan sikkert gøres hele sæsonen , ved at klippe de små klynger af druer , før de har en chance for at modnes.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com