Sådan Hjælp Corn bestøve
Majs er en have grøntsag plante, der generelt pollinates når vinden blæser det pollen fra den ene plante til den anden . Hver majs plante producerer både mandlige og kvindelige dele . Han-delen er blomsten produceret ved toppen af ​​stilken , kendt som kvast og hundelen er kornaks selv. Mens vinden sandsynligvis vil bestøve nogen majs i din have, kan du hjælpe processen ved at plante majs på en bestemt måde og med hånden bestøvning . Ting du skal
havesaks myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Plant kornet i blokke i stedet for lange rækker . Dette gør det lettere for pollen at nå andre majsplanter , når vinden blæser på tværs af din afgrøde .
2

Vent til majsplanter at modne nok til bestøvning . Toppen af ​​anlægget vil blomsten , og kolberne vil producere silke , der stikker ca 1 cm ud i toppen af ​​majskolber . Bestøvning opstår, når pollen fra blomsterne tillægger silke på majskolber .
3

Brug et par havesaks til at skære den mandlige blomstring del eller kvast , fra en af ​​de majs stilke . Brug den til at støve silke på aks på tilstødende planter indtil al pollen på kvasten er væk. Gentag skæring og aftørring af kvaster , indtil alle ører er bestøvet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com