Suckers vokser på majsplanter
Suckers er nye anlæg skyder vej ud af en plante base. De er almindelige på frugttræer og prydplanter og majsplanter . Deres værdi er diskutabel. Majsplanter suckers kaldes " havefræsere . " Nogle avlere mener, at de bør fjernes , fordi de suger de næringsstoffer fra de vigtigste stilk , mens forskning har tendens til at læne mod forlader dem , da deres tilstedeværelse viser tilstrækkelige næringsstoffer i jorden og gunstige vækstbetingelser , i henhold til Purdue Universitet Institut for Agronomi og Michigan State University Extension. Hvad fræsere Mean

Ifølge RL Nielsen fra Purdue Universitet Institut for agronomi, havefræsere tyder meget gode vækstbetingelser . En majs stilk lægge ud havefræsere har tilstrækkelige næringsstoffer , vand og sollys , samt plads. Dog er visse hybridsorter genetisk disponeret for at producere havefræsere , i hvilket tilfælde vækstbetingelser kan have lidt at gøre med deres udseende.

Hvornår skal de op?

Fræsere vises, når stilken når sin seks - blad udviklingsstadiet , i henhold til Michigan State University Extension. Havefræsere forekomme for sent på sæsonen take næringsstoffer fra den vigtigste stilk. Den vigtigste stilk er høj nok skygger for havefræsere så de ikke kan konkurrere. Kig efter dem i de første par uger af udvikling, når næringsstoffer er høj og tilgængelige. Hvis en stilk bliver beskadiget, kan havefræsere forekomme senere .
Må de skader Plant?

Både Purdue University og Michigan State University hævder, at havefræsere synes for sent på sæsonen til at skade den vigtigste stilk eller påvirke ørerne kvalitet. Michigan State oplyser, at sukker i planten kan bevæge sig fra havefræsere til ørerne på de vigtigste plante efter silking og under korn fyld, hvilket gør ørerne lidt sødere. Havefræsere har deres egne blade og behøver ikke den vigtigste stilk til fotosyntesen .
Lad dem eller fjerne dem ?
P Hvis du ønsker at fjerne dem , så gør det da de er stadig meget lille, og vil ikke skæmmer stilken . Lad dem om stilken at udfylde sparsomme pletter i rækkerne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com