Sådan at beskære en kaktus
Beskæring en kaktus er et af de mindst nydt aktiviteter ørken beboere , der bruger kaktus til liggende deres værfter . Det er en hård opgave på grund af kaktus nåle på planterne , men kaktus brug beskæring fra tid til anden for at holde dem manageable.Things du har brug hoteltilbud langskaftet skovl
langskaftet køkkenkniv hoteltilbud langskaftet Kokketangen
beskæresakse eller grensakse
Håndholdte sav
Rake
Tunge handsker hoteltilbud Tunge tøj -shirt , jeans og lædersko
beskyttelsesbriller
Ansigtsmaske hoteltilbud garbage kan
Vis Flere Instruktioner
Beskæring en kaktus
1

Sæt på al den beskyttende tøj, du kan. Det er vigtigt at bære lædersko fordi kaktus nåle kan gå gennem løb eller mesh - sidet sko. Hvis du beskæring en kaktus med fine fuzz eller nåle , sætte ansigt maske på, fordi fuzz vil være luftbåren , og du kan lide alvorlige hudproblemer fra de små nåle.
2

Få alle dine værktøjer samlet på ét sted.
3

Tag grensakse eller Beskæresakse og begynde at skære de overskydende puder eller segmenter af kaktus plante . De bør komme ud forholdsvis let. Brug skovl til at placere dem i en skraldespand.
4

Brug kniv og tang til at tage off pads , der ikke kommer ud nemt . Hold puden med tang og ikke med dine hænder. Se dine hænder og håndled , mens du gør dette. Du vil være tæt på kaktus , og det er muligt at sidde fast.
5.

Brug kniv eller sav til at afskære ekstra grene fra ocotillo eller agaver .
6

Afslut beskæring, og fortsætte med at bruge skovl til at placere affaldet i en solid beholder til at sætte i din skraldespand. Brug tænger til de stykker, du ikke kan samle op med skovl.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com