Night Blooming Cereus Løg
Nat blomstrende cereus pære planter er et medlem af kaktus familien. Når du vokser denne aften blomstrende pære plante , kan det se ud som det er døde eller for nogle, en grim kaktus . Men når planten blomstrer , er det en fantastisk og smukt syn . Folk ofte invitere deres naboer i løbet af blot at se denne begivenhed. En gang om året , de cereus blomstrer . Blomsterne har en vidunderlig duft, der fylder luften . Selvom blomsterne kun vare én nat, kan de blomstre i flere uger eller måneder. Dutchmans Pipe

Hollænderen pibe kaktus vokser til en højde af 8 til 10 fod. De er hårdføre i zone 11 og derover. I zoner under 11 , kan du dyrke hollænderen pibe udendørs, men sørg for at tage den indendørs, når vejret bliver koldt. Den blomstrer tid er midt forår til det tidlige efterår. Bladene er stedsegrønne og de hvide blomster er duftende. Check med den lokale udvidelse agent som i nogle områder, denne plante er en beskyttet art . Hollænderens rør kan lide jord med en pH balance på 5,1 til 6,5. Vande planten regelmæssigt, men ikke holde jorden klæg . I vintermånederne , skære ned på vanding og lad jorden tørre ud mellem vandingerne . Denne plante ikke sætte frø . For at udbrede , er du nødt til at gøre det ved at dividere løg, blade stiklinger eller stængelstiklinger . Hollænderen pibe kan lide at være pot bundet .
Nattens Dronning

Desert Night- Blooming Cereus ( Peniocereus greggii ), også kaldet Nattens Dronning , er en cylindrisk kaktus vokser 8 meter i længden. Denne nat blomstrende cereus kan vokse lige op eller vokse om langs jorden . Spines er mørke -farvet voksende til 1/8-inch lang. The Desert Night- Blooming Cereus blomstrer i juni eller juli . De meget duftende blomster er store med gule støvdragere . Blomsterne er 4,5 inches lang og 8,5 inches lang. Efter planten blomstrer , blomsterne bliver elliptisk frugt med 3-tommer pigge. Dette anlæg er retligt beskyttet . Du kan ofte finde denne bukser dyrkning under ørken buske.
Orchid kaktus

Night Blooming Cereus Orchid Cactus ( Epiphyllum oxypetalum ) har sværd- formede blade. Langs orlov kanter vokse torne. Denne nat blomstrende cereus orkidé kaktus plante blomstrer i midten af ​​marts. Lige før planten er ved at blomstre , kan nogle af bladene til 1,5 til 2 meter i længden . Blomsterne er hvide med en rødlig ydre område og de ​​blomstrer er 7 inches. Når natten blomstrende cereus orkidé kaktus plante er plantet i jorden, den har brug for delvis skygge , men det er også en dejlig plante til at vokse i containere. Denne plante er hårdfør i zone 10 og højere . I lavere zoner , vokser orkidé kaktus indendørs i vintermånederne. I nogle områder , denne plante er en beskyttet art . Check med lokal udvidelse service før grave en op.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com