Duftende Blomstrende Cactus Planter
Cactus er kendt som seje, hårdføre planter med stikkende pigge , men der er mange sorter, der også producerer duftende blomster . Mens blomsterne kun kan blomstre i en uberegnelig måde på forskellige punkter i år , blomsterne , at visse sorter producerer er særligt duftende . Vælg en kaktus sort kendt for sin duftende blomst til din have eller hjem . Duftende Woolly Cactus

Duftende uldne kaktus er en kaktus , der trives i fuldt lys og tåler let skygge . Det er en søjleformet kaktus , der kan være mellem 3 og 17 meter ved forfald , og en plante kan bestå af flere stang -lignende stængler. Det producerer natlig lyserøde eller hvide blomster, der er duftende og kan være mellem 3 og 4 1/2 inches lang . De duftende uldne kaktus blomstrer i maj , og efter duftende blomster frafald , de efterlader orange- røde frugter .
Night Blooming Cereus

nat - blomstrende cereus er en type kaktus, der producerer ekstremt duftende trompetformede formede blomster. Disse blomster er hvide og kun blomstre for en nat i juni eller juli . Blomsterne er omgivet af små pigge, der vokser langs 4-6 ribber på plantens stængel . Nat- blomstrende cereus kan genopbyggede fra stiklinger , der er plantet i tørt sand
Strap kaktus

Strap kaktus er en duftende kaktus plante, og det er en slyngplante , der klarer sig godt i potter eller i kurve . Blomsterne varierer i farve fra rød til orange , og de har en sød lugt. Stroppen kaktus klarer sig godt i lyse, indirekte lys , og det skal fodres hver anden uge i løbet af foråret og sommeren med en gødning, der er rig på kalium . Det skal opbevares køligt i vintermånederne , men vanding skal skæres tilbage, indtil vejret varmes op .
Frailea castanet

frailea castanet er en lille, rund kaktus, der har næsten flade ribben og korte, stout pigge. Det producerer duftende gule blomster , der normalt større end kaktus selv når de åbner . Det kræver fuld lys , og jorden skal holdes knap fugtig. Reducer vanding om vinteren og giver det god ventilation at udtørre jorden , hvis nødvendigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com