Kan jeg gemme Aloe Vera Gel fra en plante i køleskabet
? Aloe vera lindrer forbrændinger og hudirritationer og arbejder som en fugtighedscreme til tør hud. For at få mest gavn af dit anlæg , høste alle af gelen fra et blad på én gang, og derefter opbevares i køleskab det og bruge efter behov. Lagring Leaves

Du kan ombryde hele blade i plast wrap eller opbevare dem i forseglelige plastposer og derefter opbevares i køleskab dem i flere dage. Hele aloe vera blade kan også indpakket og derefter frosset .
Lagring Gel

Stand din aloe blad skære nedad i et glas i 15 minutter for at lade safterne til dræne naturligt. Kassér SAP. Placer blad på et skærebræt og skæres din aloe blad i halve vandret. Øse ud af gelen med en ske. Placer saft i en krukke , forsegle krukken og opbevar den i køleskabet , bruge det som du har brug for det.

Overvejelser

Gelen vil naturligvis brune over tid. For at undgå misfarvning, skære en E-vitamin gel kapsel i halve og smallere vitamin i gelen . Rør stofferne sammen. Hvis du gemmer et helt blad , anlægget vil visne og skimmel, så brug det inden for en uge .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com