Hvor meget sollys Har julen kaktus brug for
? Julen kaktus er populære ferie gaver, der er langlivet og nemme at dyrke . Dette anlæg tilbyder lyse lyserøde knopper og blomster , der blomstrer i to til fire uger omkring juleferien . For at holde din julegave kaktus sund , er der visse betingelser, du skal overholde . Sollys

jule kaktus bør holdes i lyse, men indirekte sollys. Hold planten væk fra udkast , varme ventilationskanaler , pejse og andre kilder til varm eller kold luft til at forhindre knopper fra slippe væk fra anlægget, før de selv blomstre. Hold dine planter indendørs i en solrig placering . For meget direkte sollys kan forårsage bladene bliver halte eller at brænde. Hvis du ønsker at få din kaktus udendørs i sommer , holde det i en semi- skraverede område . Når vejret begynder at køle , bringe planten indendørs for et par timer hver dag , gradvis stigning i antallet af timer, det tilbringer indendørs.
Vanding

Pas på ikke at overvande eller undervandsfartøjer dit anlæg . I modsætning til andre kaktus , kan netop denne ene ikke tolerere helt tør jord. Hvis jorden er tør, vil anlægget visne og de ​​sovende øjne vil falde. Rør jorden med fingrene for at føle for fugt ; hvis det er tørt , vand dit anlæg . Hvis du overvandes , vil du bemærke en hvid rådne optræder på bladene eller bladene kan falde planten. Tjek det øverste lag af jorden for at se, om det allerede er fugtig at undgå overvanding . Kaktusser , der lever i tørre udendørs klimaer skal vandes hver to til tre dage, når det er varmt og solrigt, og kaktus , der lever i fugtige , kølige eller indendørs områder skal vandes en gang om ugen .

luftfugtighed
p Hvis du bor i et tørt område , placere en bakke med vand ved siden af ​​din jul kaktus . Vandet vil fordampe og give den fugtighed , som planten har brug for. Hvis du ikke har plads til at placere en bakke ved siden af ​​anlægget , skal du placere urtepotte på en vandtæt underkop eller bakke, der er fyldt med grus og blandet med vand.
Beskæring
< br >

Prune din julekaktus en måned efter den blomstrer . Dette vil tilskynde planten til at vokse og forgrene længere ud . Dette er en hvileperiode for kaktus. Blomsterne vil falme, og bør fjernes. Selve fabrikken vil ikke se så behagelig som den havde, mens blomstrende , men denne nødvendige skridt øger levetiden af ​​anlægget.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com