Sådan Bevar en kaktus
Når bevare en kaktus plante , du har brug for at sikre, at det har tilstrækkelig dræning for at holde rødderne rådner . Småsten drysses dybt ned i jorden holde fugt fra at samle omkring rødderne . Selvom kaktus kan overleve lange strækninger uden vanding , er det stadig kræver regelmæssig jord undersøgelse , så jorden område ikke tørre helt ud . Lys er også vigtigt at bevarelsen af ​​kaktus , men overraskende , planten kræver akklimatisering til solens stråler , før det kan modstå direkte sunlight.Things du har brug
Topsoil
Havehandsker
Ny plante container
Pea grus myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Genplante en ny kaktus i rige, sort muld sammen med lille ært grus . Tag kaktus fra beholderen ved at trække det forsigtigt op ved hjælp af en behandsket hånd
2

Hæld en 1 - . Til 2- tommer lag af ært grus i bunden af planten beholder. Placer muldjord oven på gruset. Må ikke mash jorden i potten , som du ønsker små rum til vand og ilt til at skjule i jorden . Fyld beholderen , forlader 1 til 2 inches fra toppen. Hvis plantning udenfor, grave et hul 6 inches dyb. Drys et lag af ært grus inde i hullet og fyld med det øverste jordlag .
3

Grav et lille hul i midten af potten eller jorden med hånden. Læg de kaktus rødder forsigtigt ind i hullet og dække med jorden. Tryk let på jorden omkring bunden af ​​kaktus til at hjælpe afstive planten.
4

Hæld 1/8 af en kop vand langsomt ind i pottede beholder eller omkring kaktus i jorden. For en stor udendørs kaktus fordoble eller tredoble mængden af ​​vand . Lad vandet til at trænge ned i jorden. Den næste dag , holde din pegefinger 1 tomme dybt ned i jorden . Hvis enden af din finger føles tør , tilsættes 1 til 2 spsk. vand eller mere for en større kaktus . En indvendig kaktus behøver ikke så meget vanding som en udendørs plante på grund af vejret faktorer som vind, så teste din udenfor kaktus mindst hver to til tre dage i den tørre sæson .
5

Sæt en ny kaktus i et område med stærkt lys, men ikke direkte sollys , så det tilpasser sig solen langsomt . Cactus kan solskoldning ligesom den menneskelige hud , i henhold til Texas A & M University .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com