Sådan Grow Astrophytum Asterias fra Seeds
Astrophytum Asterias "stjerne kaktus " er en rund , thornless arter, der er 6 inches rundt og 2 inches høj. Små hvide skæl dot sin hud , stående ud mod plantens grønne farve. Stjerne kaktus producerer også prangende gule blomster med orange centre . Denne kaktus er en indfødt af den mexicanske Chihuahua Desert , der løber langs Texas grænse. Arten har været på den amerikanske truede listen siden 1993 , en vigtig årsag til formering det fra frø snarere end fra planter fordrevet i wild.Things du har brug
Cactus plantageejere med drænhuller
Cactus potteblanding < br > Sand
Plastic badekar
Plastfolie
Opløselig 20-20-20 gødning myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fyld en kaktus plantageejer eller en tilsvarende bred, flad beholder med kaktus potteblanding . For at forberede din egen blanding , bland 1 del perlite med 1 del spagnum . Plan om at så frøene , når nattemperaturen holder på 65-70 grader F.
2

Forspires stjerne kaktus frø på jordoverfladen. Dæk frøene med et tyndt lag af sand , ca 1 /8 tomme tyk.
3

Sæt gryden i en plast karbad. Tilsæt vand til karret , indtil det er halvvejs op kaktus plantageejer . Lad det i karbad for jorden til at suge op fugten gennem drænhuller . Gå til næste trin , efter at vandet når jordoverfladen.
4

Dæk plantageejer med et stykke plastfolie til at bevare fugt og varme.
5.

Overfør pot udenfor, hvor frøene kan blive udsat for lyse, men indirekte sollys. Cactus frø spirer inden for tre uger. Løft en del af plastfolie , så snart du får øje på en spire . Fjern plastfolie helt to eller tre dage senere.
6

overrisle stjerne kaktus frøplanter med en spray flaske eller en Mister knyttet til haveslange. Lad jorden tørre lidt , men ikke helt, før dug planterne.
7.

Transfer 1/2-inch til 1 -tommer- høje kimplanter til individuelle potter fyldt med kaktus jord . Vande planterne . Lad jorden bliver for det meste tørt før vanding igen.
8

Begynd at fodre stjerne kaktus efter den når 1/2 en tomme i højden. Fortynd en opløselig 20-20-20 befrugtende formel til halv styrke og vand anlægget med det en gang om ugen .
9.

Grow unge stjerne kaktus under morgen sollys og eftermiddag skygge. Brug to indikatorer for at øge eller mindske soleksponering : Gulfarvning af huden på den side, der vender mod det lys angiver, at planten har brug mindre sol. En stjerne kaktus, der begynder at vokse ind i en anden end rund form - aflange , for eksempel - kræver mere tid i solen
hoteltilbud .

Hus Have © have.989214.com