Sådan Root et kolonneformat Kaktus
Fra lille kolonneformat kaktus , der vokser kun et par inches til den gigantiske Saguaro , søjleformede kaktus har et karakteristisk udseende af lave lodrette ribber , der kører fra bund til toppen af ​​kaktus kolonne. Den søjleformede kaktus rodsystem er en lang pælerod , der vil strække sig dybt ned i jorden for at stabilisere anlægget og foder. Søjleformede kaktus kan dyrkes fra frø , selvom frø - såning er ikke så vellykket som formerings kaktus fra en sund cutting.Things du har brug
skarp kniv
Tunge handsker
Cactus skær hoteltilbud Have svovl
Cactus pottemuld
Perlite
Stor plante pot myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Brug en skarp kniv til at skære et stykke fra en sund søjleformet kaktus. Du ønsker måske at bære kraftige handsker for at undgå skade fra kaktusser nåle. Gør snit ved en vinkel på 45 grader , så vand eller regn er mindre tilbøjelige til at komme ind i moderen kaktus og få det til at rådne. Når du har fjernet det stykke , recut den nederste ende , så det er niveau eller flad.
2

Harden fra den afskårne ende af kaktus skære ved først at overtrække den afskårne ende i haven svovl, som hjælper med at beskytte den udsatte ende af patogener. Efter svovl støvning tillade skæreenden lufttørre indtil en hård callus er dannet. Callus vil beskytte skæring fra rådne. Det kan tage flere uger for callus at udvikle helt . Du kan enten prop kaktus skære lodret i en beholder for at holde det lige, eller lægge den på sin side, at dreje den hver par dage, så det ikke vil bøje eller kurve. Skæringen bør ikke placeres i direkte sollys , mens det afklippede ende hærder .
3

Mix 50% perlite til kaktus pottemuld . Den perlit tilføjelse er nødvendig for at tilføje beluftning og vandafledning til jorden medium mens søjleformede skæring udvikler rødder. Placer den nye kaktus - perlit mix ind i din store plantageejer
4

Plant søjleformede kaktus skære dybt ind i potning mix - . 1/3 til 1/2 af de kaktus skal være i jorden. Dette vil hjælpe med at holde kaktus stabil og opretstående .
5.

Vand plantet skære når jorden mediet bliver let fugtig, men ikke over vand . Placer pottede søjleformede skære i et lyst sted , men ikke i direkte sol. De kaktus bør udvikle et rodsystem i omkring fire til seks uger. Når du ser kaktusser buttede op og begynder at vokse i toppen, indikerer dette, at rødderne har udviklet og mad og vand bliver taget op .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com