Hvordan de skal dække en Cactus Fra Frost og sne
Kaktus planter er sukkulenter , der trives i varme og tørre klima. De er meget modtagelige for skade , hvis de udsættes for temperaturer under frysepunktet eller snefald . For at sikre overlevelse i disse tider , dækker en kaktus til at begrænse sin risiko for sne og frost . Frost fleece er en letvægts , åndbart materiale , der vil give et lag af isolering mellem den barske kulde og kødfulde stængler af kaktus plante . Dæk planterne , før temperaturerne dukkert under freezing.Things du har brug
3 til 4 træpæle
forhammer
Frost fleece
Store sten myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
KAYAK 1

Kør 03:57 træpæle i jorden omkring dit kaktus plante . Anbring indsatserne mindst 12 inches væk fra bunden af planten. Brug en forhammer til at drive staven 6 inches i jorden. Toppen af ​​indsatsen bør være mindst 4 inches over den højeste del af kaktus .
2

Drape frost fleece over toppen af indsatserne omkring kaktus . Træk siderne af fleece ned indsatserne til jorden, dækker kaktus helt. Træk i fleece , så den øverste undervises, og ikke rører planten.
3

Placer store sten på kanten af ​​stoffet på jorden for at forankre den og holde det fra blæser væk indsatserne . Sørg for at alle kanter er forankret til jorden, så der er ingen åbninger. Dette vil forhindre kold luft blæser inden i beklædningen .
4

Fjern belægningen i dagtimerne kun, når temperaturen er over frysepunktet. Dette vil gøre det muligt for kaktus at modtage sollys og ventilation. Placer fleece over kaktus og forsegle kanterne , når temperaturen begynder at falde .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com