Hvad er de basale behov for Saguaro Cactus
? Kaktusserne kaktus ( Carnegeia gigantea ) er et symbol på den amerikanske Southwest og et velkendt syn i de vestlige -tema film. Saguaros vokse i Sonoran ørkenen i Arizona og langt vestlige Mexico. Ifølge USA National Parks Service , denne langsomt voksende kaktus når en højde på kun 1 til 1 1/2 inches i løbet af sine første otte år. Efter 50 år er en Saguaro udvikler tykke, opad voksende grene eller arme. I en alder af 35 , hvide blomster vises i slutningen af stammen , og senere ved enderne af armene. Disse ikoniske planter vokser op til 50 meter høj og leve op til 200 år. Temperatur

A Saguaro har brug for et varmt klima, hvor temperaturerne forbliver over frysepunktet . Af denne grund, saguaro kaktusser vokser i højder under 4.000 meter , eller på sydvendte skråninger over 4.000 meter . Frost kan forårsage snoede arme eller cresting , i en moden Saguaro . For de første 25 til 50 år af sit liv, en Saguaro brug for beskyttelse mod ekstrem varme eller kulde fra en nærliggende Ironwood, Mesquite eller palo verde " sygeplejerske træet. "
Sunshine Protection

Selvom det trives i det varme , solrige ørken klima , en saguaro kaktus har brug for beskyttelse mod de barske solskin sin oprindelige levested . Som det modnes , det udvikler en hård tekstur på syd og sydvestlige sider. Efter dør sygeplejersken anlæg, hærdet konsistens giver solskoldning beskyttelse. Ifølge University of Arizona Extension , bør du omplante en Saguaro , så den vender i samme retning som det står i sin oprindelige placering.
Vand

En saguaro kaktus behov kun 10 inches af regn hvert år. At hente vand fra nedbør, en Saguaro er overfladisk rodsystem strækker udad så langt som dens højde . Den gemmer vand i sin plisserede krop og arme , og bruger den lagrede vand i tørre perioder. University of Arizona Extension anbefaler vanding en Saguaro en gang om måneden i 30 minutter i løbet af sommeren . Må ikke vand i løbet af vinteren , og ikke plante en Saguaro nær planter, der kræver hyppig vanding.
Reproduktion

løbet af foråret , hver saguaro blomst åbner en nat og permanent lukker næste eftermiddag. For reproduktion , blomsterne har brug for flagermus , bier, fugle og andre bestøvere , der er aktive i disse timer . Ifølge en artikel i januar 2005 " Smithsonian Zoogoer , " mindre langnæsede og lange pløjet flagermus lever af nektar og bestøve blomsterne om natten, mens fugle og insekter bestøve løbet af dagen. I sommeren , fugle og flagermus spiser frugt og sprede frøene.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com