Hvordan man dyrker en kaktus i et akvarium
Cactus er en ørken plante , der trives i tørre og varme omgivelser. Kaktus er ofte dyrkes som potteplanter, der vare i årevis med ordentlig pleje. Mange vokser en gruppering af kaktus i særlige beholdere til at skabe en indendørs mini- haven , eller parabol haven. Disse er lavet med forskellige formede lave beholdere , selv om andre beholdere vil arbejde så godt , selv akvarier. De fleste mennesker tænker på at bruge et akvarium til at lave et terrarium , men du kan forlade toppen slukket og plante en kaktus i én også . Ting du skal
Bleach
Gravel
Cactus jordblanding
Handsker
avis myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Rengør akvariet med en blanding af 1 del blegemiddel og 10 dele vand. Skyl akvariet flere gange for at fjerne rengøring løsning og tør akvariet.
2

Placer akvariet på et sted med lyst interiør belysning, men ikke i nærheden af ​​et vindue . Du skal holde sollyset fra afspejler gennem siderne af akvariet , som kan brænde kaktus.
3

Dæk bunden af akvariet med 2 inches af tykke grus . Tilføj en 2-tommer lag af kaktus jord eller blande din egen ved hjælp af lige dele sand og pottemuld , eller 1 del sand til 2 dele pottemuld .
4

skabe et hul på samme størrelse af beholder eller kaktus rødder. En anden mulighed er at holde kaktus i den samme gryde og blot begrave potten i jorden.
5

Brug handsker at omplante kaktus i akvariet eller bruge avis eller klud til at vikle kaktus , før du flytter det. Sørg for, at kaktus ikke er plantet dybere end det var stigende i beholderen.
6

Vent mindst en uge til at vande kaktus at lade eventuelle skader på rødderne til at helbrede. Må ikke vand igen , indtil jorden næsten tørrer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com