Sådan Grow Rødder på Cactus
Fra den flade -bladede Opuntia til spiny saguaro vil alle arter af kaktus rod fra stiklinger når de udsættes for de rette betingelser. Tørring kaktus stiklinger i et par dage før plantning dem er måske det vigtigste skridt i retning af en vellykket forankring , da processen mindsker sandsynligheden for rådne ved at forsegle de afhuggede ender. Tørring af kaktus og forsyne det med varme , lys og næringsfattig jord , vil medføre, kaktus til roden på blot et par uger, og være klar til at plante permanent i en måned eller to . Ting du skal
Tunge handsker
Beskæringssaks
6- tommers diameter plast pot
Grov sand
Perlite
Vand

Vis Flere Instruktioner

1

Sæt på kraftige handsker , før du arbejder med tornede arter af kaktus. Tuck ærmerne på din skjorte i armbåndet af handsker til ekstra beskyttelse.
2

Vælg en skæring hensigtsmæssigt at arter af kaktus . Vælg 4 - til 6 -tommer segmenter fra spidserne af søjleformede arter vælge umodne unger fra globe -formet arter , og vælg hele pads fra padle arter
3

Sever skære rent med . beskæringssaks eller en havearbejde kniv . Gøre snittet i krydset mellem to puder af Opuntia kaktus eller skæres kloden kaktus hvalpe flugter med jordoverfladen .
4

Indstil kaktus uden for direkte sollys i en plet med god luftcirkulation og lav luftfugtighed . Tør kaktus i flere dage , indtil det afskårne ende er tør og hvidlig farve, med et lidt rynket udseende omkring kanterne .
5.

Pot kaktus skære til halvdelen af ​​dens dybde i en 6 -tommer- diameter plast gryde fyldt med lige dele groft sand og perlite . Højen forankring blanding omkring bunden af ​​tunge stiklinger at holde dem fra at vælte .
6

Indstil pottede kaktus udendørs, hvor det vil modtage delvis sol og temperaturer over 60 grader Fahrenheit natten og 80 F i løbet af dagen. Tillad ikke mere end en times direkte sollys for at røre kaktus hver dag.
7.

Hæld 1/4 kop vand på groft sand og perlite blanding fem dage efter du har pot skæringen. Tilføj ekstra vand, når blandingen føles tør i en dybde på 2 inches .
8

Test for rødder i tre uger. Tag fat i bunden af ​​kaktus med din behandskede hånd eller en tang . Forsøg forsigtigt at løfte skæring fra puljen . Føl modstand, hvilket indikerer rodvækst .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com