Orme , der spiser blåbær buske
Blåbær er nærende frugter på en visuelt attraktiv busk ofte i haver for deres frugt og busk egenskaber. Men som enhver anden haveplante , blåbær er udsat for angreb fra skadedyr såsom orme , at skader og endda dræbe hele afgrøder. Genkende og behandle disse skadedyr hurtigt øger din plantens chancer for at forblive sund og producere frugt. Typer

Forskellige typer af orme angribe og foder på blåbær planter . Nogle af disse omfatter tranebær orme, kirsebær frugt orme, blad ruller, blåbær maddiker og larver af enhver flyvende insekt, der kan tiltrækkes blåbær busk . Orme på blåbær buske varierer i størrelse fra små og svære at se til store og larve -lignende. Farverne er lige så varieret, med orme i nuancer af grøn, brun , hvid og gul. Disse orme ofte opstår fra æg lagt af blåbær bush blade af voksne flyvende insekter .
Skader

Nogle typer af orme findes på blåbær kun foder på frugt buskene producere . Disse orme spise kødet af bær eller drikke saft fra bær , mens nogle gøre begge dele. Andre typer af orme lever kun på bladene og grønne stængler af busken , indtagelse af løv og sutte væsker indefra blade og unge plante stængler. Hvis angrebet opdages tidligt nok, kan skaden være minimal og for det meste kosmetiske . Men hvis orme er overladt til foder og gengive på planterne , frugten eller planten kan blive ødelagt . Derudover skader og kvæstelser gjort bushen overlader det sårbare over for sygdom .
Behandling

Spray dine buske med en passende insektmiddel så snart orme opdages . Brug et produkt formuleret til den specifikke type skadedyr , skal du fjerne , og vælge et produkt, der er sikkert for blåbær buske . Følg altid produkt retninger . Organiske insekticider er tilgængelige. Prøv også at indføre nyttige insekter, såsom hvepse , ind i din have til at dræbe eventuelle orme på planterne. Manuelt at fjerne orme fra buske er også acceptabelt , men denne metode er mest effektiv, når den kombineres med brugen af ​​pesticider .
Forebyggelse

Hold et vågent øje med dine blåbær buske , inspicere dem regelmæssigt for tegn på orm angreb . Spray buske med insekticid regelmæssigt for at forebygge angreb i at opstå i første omgang. Vær sikker på at kontrollere undersiden af ​​bladene , samt de øvre overflader . Placer fælder såsom tape strimler eller flydende feromon fælder i hele din blåbær buske for at tiltrække og fange skadedyr , før de har en chance for at blive et problem .

Hus Have © have.989214.com