Hvordan til at identificere Berry Planter
Der er mange grunde til, at du bør være i stand til at identificere forskellige typer af bær. Uanset om du er i naturen eller på et landmandens marked , er der mange typer af bær planter, der kan ligne . Det er vigtigt at være i stand til at identificere dem , især hvis du har brug for mad for at overleve i naturen. Bær, der er ideel til at identificere - og også vokse i overflod - er blåbær, hindbær , tranebær, brombær og hyldebær . Instruktioner
1

Kig efter blåbær og enebær i åbne , solrige områder . De vil være på lave buske og buske , med enebær vises lidt større end blåbær . Enebær har skarpe , strittende , korte blade på dem , mens blåbær har en blødere udseende med federe , lettere grønne blade , der ikke er strittende . De er begge meget grønt og bær ikke har en omkreds større end en krone. Oftere end ikke, de er meget mindre end en krone - omkring halvdelen størrelse
2

Kig dig omkring vand og fugt -rige områder af skoven ved vandløb, damme og søer . . Bær, der vokser i disse områder omfatter hindbær og sorte hindbær , og brombær , der kræver en masse af hydrering. Disse vokser meget rigt på deres mellemstore buske , der dækker grenene og falder til jorden, tiltrækker mange fugle og væsener. Kig efter et område, hvor dyrelivet er strømmer . Disse bær kan vises i de fælles farver rød og sort , men kan også forekomme orangish - gul. Bladene er mere flad og bred til at indsamle mere solskin , og er ikke meget tyk. Teksturen er blød og fuzzy og kan let rives med ujævne kanter . De spænder fra mørk grøn til lys grøn .
3

Undersøg lav buskads omkring moser og meget mineralrige jord. Tranebær vokser i disse områder , engang på jorden, så det er vigtigt at kigge efter dem meget omhyggeligt. Tranebær er meget små og runde , ikke større end et halvt øre. De vil være fast og skinnende. Bladene af disse bær planter er mindre og skarpe. Desuden vil den lyse røde farve bær helt sikkert fange dit øje , så hvis de røde bær er ikke for lyse , de sandsynligvis ikke er tranebær.
4

Hold øje med fluffy hvide blomster på træerne. Det betyder ofte , at træet producerer en frugt af en slags, og det kunne være et bær træ. Fælles bær træer omfatter hyldebær , der producerer duftende hvide blomster på enderne af grenene. De spirer i sumpede områder med masser af planter. Bærrene er meget mørk, næsten en lilla- rød farve. De hænger ned i store buketter fra tynde grene . De vokser at være fedt og saftigt, men pas på: Det eneste spiselige ting på hyldebær træ er de bær og blomster. Andre dele er giftige. Bladene har en tendens til at være lang og mager, og hænge ned som mini- piletræ blade. De er medium til lys grøn og blød.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com