Sådan Plant pinto bønner i Texas
Den pinto bønner , de mest almindelige tørre bønner dyrket kommercielt i USA, er den vigtigste ingrediens i skålen refried bønner . Pinto bønner afgrøder trives i Texas , så længe preplanting kravene er opfyldt . Betingelsen af jorden er vigtigt , fordi alt for meget eller ikke nok kvælstof eller fosfor kan påvirke udbyttet , ifølge gartnere med Texas A & M University . Det ideelle tidspunkt at plante pinto bønner i Texas er, når jordtemperaturer forblive over 60 grader Fahrenheit. Det er vigtigt at få frøene i jorden så tidligt som muligt , fordi pinto bønner planterne ikke vil sætte bælg , når temperaturen stiger til over 93 F. Du skal bruge:
preemergent herbicid
Tiller
Kompost , eller godt rådnet gylle
gødning
Fungicid pulver myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern alle ukrudt fra pinto bønner sengen. Hvis der er få ukrudt , vil hånd -trækker dem tilstrækkeligt. For store skadedyrsangreb, indtil området, og anvende en preemergent herbicid ifølge anvisning på etiketten . Gartnere på Texas A & M University tyder på, at anvendelsen af ​​den preemergent herbicid er et afgørende skridt , da nogle post- emergente herbicider findes til brug på pinto bønner .
2

Till jorden til en dybde på 10 inches . Spred en 4-tommer lag kompost eller godt rådnet gylle på jorden, og bland det i de øverste 8 inches af jord . Vand i området , indtil jorden er mættet , og lad det sidde i tre til fem uger.
3

Send en jordprøve til Texas A & M University Extension kontor i dit amt . Adressen på afprøvning kontor , og anvisninger til , hvordan man kan samle prøverne er på hjemmesiden , der er opført i ressource sektionen . Resultaterne af analysen jorden vil tilbyde forslag om hvor meget fosfor og kvælstof gødning at tilføje til jorden.
4

Tilføj den nødvendige gødning til jorden, og bland det til en dybde på 8 inches . Vande jorden til en dybde på 18 inches , og lad det dræne før plantning.
5

Hæld fungicid i en pose , og drop i frøene. Luk posen , og ryst den forsigtigt til pels frøene med pulveret.
6

grave en grøft 2 til 3 inches dyb. Plantning dybde afhænger af den type jord du har . I de områder i Texas med sandjord , så frøet dybere. Længden af ​​renden afhænger af, hvor meget plads du har . Plant pinto frø så der vil være 3 til 4 planter pr foden af ​​rækken længde. Space rækkerne 20 til 30 inches fra hinanden .
7

Vand den pinto bønner seng to til tre uger efter plantning . Hold øje med planterne. De bør være voksende kraftigt. Hvis ikke, og vejret er tørt, vand før. Vand igen syv til 10 dage efter den anden vanding. Må ikke vand senest 02:00 for at give bladene tørre, før natten .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com