Hvordan til at spire Pole Bean Frø
Pole bønner, mere almindeligt kendt som grønne bønner, er en almindelig grøntsag dyrket i hjemmet haver . Du kan købe pole bønne kimplanter på haven levering butikker , men spire dine egne frø derhjemme vil spare dig penge. De pole frø vil spire inden døre inden for tre til fire dage . Når bønnerne er holdt i en fugtig og fugtigt miljø, vil skallen knække åbne for at tillade bønne til at spire . Spire frøene indendørs vil tillade dig at vide, hvilke frø spiret , så du får det ønskede antal planter til din garden.Things du har brug
Papirservietter
Plate
Spray flaske
plastikposen eller klar plast wrap
Seed bakker
Kommerciel jord myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Riv fire ark papir håndklæder. Læg dem på en tallerken .
2

Fyld en sprayflaske med vand. Spray papirservietter til at fugte dem helt.

3

Stack to fugtige papirservietter sammen på pladen , og sæt de to andre ud til siden . Placer mængde af grønne frø , som du ønsker at spire på papirhåndklæder . Undgå at lade de grønne frø røre .
4

Tilføj de to andre papirservietter på toppen af ​​pole frø . Pladen med papirhåndklæder inde i en stor plastik opbevaringspose. Du kan også ombryde pladen med klar plast wrap.
5.

Placer pole frø på et sted med indirekte sollys. Frøene vil spire bedst med et temperaturområde mellem 70 og 80 grader Fahrenheit.
6

Hold papirservietter fugtig. Plant frøplanter i frø bakker fyldt med kommerciel jord , når de vokser et sæt af blade. Læg dem i et sydvendt vindue , indtil truslen om frost passerer , og derefter kan du transplantation dem udendørs. Vande jorden for at holde den fugtig.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com