Sådan Grow årlige Baby Breath ( Gypsophila elegans )
Disse cloud -lignende hvide blomster vokser omkring 18 inches høj og er uovertruffen til at skære og tilføje til arrangementer - men de er også meget smuk til dyrkning i blandt andre blomster . De kommer i hvid eller pink , og gør bedst i køligt vejr , løbe ud i sandet , når temperaturerne regelmæssigt ramte 80 degrees.Things du har brug
Have Spades
Have Trowels
Frø

Vis flere instruktioner
1

Køb frø eller kimplanter fra en lokal planteskole eller fra et postordrekatalog .
2

Vælg et site for årlig baby ånde , der får fuld sol. Hvis du bor i syd, vil din årlige baby ånde drage fordel af nogle eftermiddagen skygge . Hjemmesiden skal også have fremragende dræning
Salg 3

sår frø direkte i jorden i efteråret , hvor vintrene er milde - . Zoner 8 og varmere for USDA Plant Hårdførhed Zone Map . Ellers plantefrø direkte udendørs i det tidlige forår efter jord smelter .
4

kimplanter , hvis de er tilgængelige udendørs i det sene efterår i zone 8 og varmere , eller plante dem i foråret en måned før din regions sidste årlig frost dato i koldere klimaer .
5

Plant omkring 8 inches fra hinanden. Baby ånde blomstrer bedst, hvis det er lidt overfyldt.
6

Lad det være. Når de er etableret , baby ånde behøver ikke megen pleje. Dens blomster behøver ikke at blive deadheaded og det trives på minimal vand og gødning .
7.

Kassér planterne , når de begynder at få knotten fra varmen eller fældet af frost i efteråret.

Hus Have © have.989214.com