Årlig Plant liste
Pr. definition enårige er planter, der lever i et år , spire , blomstrende og endelig sætte frø i en enkelt vækstsæson. Prydplanter etårige planter er kendetegnet ved deres farverige, rigelige blomster og er almindeligt plantet i krukker eller langs grænserne i staudebede . Mange frugter og grøntsager er også årlige planter, og nogle, der er sande stauder --- såsom tomater --- er ofte plantet som enårige. Pansy

Stedmoderblomster er kompakte planter med afrundede blomster , der er karakteriseret som ansigter. Violet, gul, hvid, blå , bordeaux og dyb pink er almindelige stedmoderblomst farver. De trives i køligere vejr og gå i dvale om sommeren, blomstrende kun i foråret og efteråret. Stedmoderblomster anvendes typisk i container haver eller langs kanten af ​​et blomsterbed , fordi de er så små. Både blade og blomster er spiselige , og ofte bruges i salater og desserter.

Marigold

fleste morgenfrue planter er enårige , selv om et par er stauder . De er kortere planter med mørkegrønt finnede eller fjer -lignende, blade. Deres blomster har to typer af kronblade i en stram konfiguration , der ligner en pompon . Morgenfruer er kendt for deres lyse nuancer lige fra lys gul til lys orange til rød . Blomsterne tiltrækker sommerfugle og deres lidt stikkende lugt frastøder visse skadedyr , hvilket er grunden morgenfruer er ofte tilplantet med tomater .

Geranium

Geranium planter er enten enårige , stauder eller biennaler . Som enårige , de er næsten udelukkende container planter og er typisk sat i altankasser eller potter nær døren. De har en lang flor sæson , blomstrende fra tidligt forår til efterårets første frost . Deres blomster er store blomsterklaser i slutningen af ​​lange stilke og typisk kommer i rød, pink og hvid. Duftende pelargonier er kendt for deres brede vifte af dufte , såsom muskatnød , rose, pebermynte og citron.

Zinnia

Zinnias er enårige , der trives i rige, fugtig jord . I midten af ​​blomsten er meget stor og kronbladene helt åbne gøre blomsten attraktive for bier , men gartnere ofte plante zinnias at tegne sommerfugle. Farvepaletten af plantens blomster er ofte beskrevet som munter og omfatter gul, orange, hvid, rød og pink. Zinnias er hårdføre planter med en lang flor sæson. Deadheading dem , eller klemme fra de døde blomstrer , beder planten til at blomstre igen.
Vandmelon

vandmelon plante er en anden årlig , der giver frugt i løbet af sommermånederne . Fordi det er en vin , den har brug for en masse plads til at vokse. Forskellige sorter af vandmelon sat ud forskellige størrelse frugter og på forskellige tidspunkter af sæsonen. Planterne foretrækker dybere end normalt jord, som er en unik egenskab for en vinstok plante . Vandmelon vinstokke har lysegule blomster, der kun blomstrer én dag .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com