Zone 6 Årlige Planter
Årlige planter sidste for kun én sæson , og derefter nye blomster vokse fra frø det næste år. Hvis betingelserne er rigtige , vil nogle enårige re- frø selv. Der er sorter af enårige for zone 6 , der dyrkes som stauder i de varmere områder af landet, hvor klimaet er mere som at deres oprindelige levested . Men der er også blomster, der vokser kun som enårige --- og kun i zone 6 og lignende områder . Snapdragon

Snapdragon ( Antirrhinum majus ) dyrkes som en årlig i alle de Forenede Stater. Snapdragon kommer i fire varianter: høje, 1 til 2 fødder; mellemprodukter, 1 til 2 fødder; sengetøj, 6 til 15 inches ; og rock haven hybrider , op til 6 inches høj . Blomsterne kommer i forskellige nuancer af rød , orange, gul , rødbrun , pink, laks , lavendel, lilla og hvid. Plant løvemund i fuld sol og i jord , der er svagt sur .
Madagaskar Periwinkle

Madagaskar Periwinkle ( Catharanthus roseus ) dyrkes som en staude kun i USDA zoner 9 til 11. . I zone 6 det dyrket som en årlig. Anlægget producerer blanke grønne blade måler fra 2 til 3 inches lang. De rørformede blomster har fem kronblade , vokse til 1 cm lang og 1-1/2 inches lang og kommer i rosa , pink, rød , lilla og hvide blomster. Madagascar Periwinkle behov dårligt gødet jord . Hvis jorden er for meget gødning , vil der være færre blomster. Plant blomster i fuld sol eller delvis skygge . Anlægget vil re -seed selv, hvis det er plantet i løs jord .

Orange Cosmos

Orange kosmos ( Cosmos sulphureus ) er medlem af daisy familie. Planten bliver 1 til 7 meter høj med skålformet gule til orange blomster , der måler 2 til 3 inches i diameter. Plant appelsin kosmos i fuld sol og i veldrænet jord . Anlægget er en årlig , og kun dyrkes i zone 5 til 10 . Anlægget reseeds selv hvis frøene falde ned på bar jord , så holder græsset væk, hvis du vil have blomster det næste år uden at skulle gøre det såning selv. Cosmos er en favorit blomst af sommerfugle.
Impatiens

Impatiens ( Impatiens wallerana ) er også kendt som kontakt -mig- ikke , juvel ukrudt og sultanas . Planten dyrkes som en staude i de varmeste tropiske -lignende områder, og som en årlig i zone 6 og andre køligere zoner. Impatiens formularer lave gravhøje fra 8 til 24 inches høj og om det samme i bredden. Blomsterne kommer i næsten blå, dybeste røde, laks , orange, pink, hvid , stribet , plettet og bicolor , og i enkelte og dobbelte sorter. Plant i delvis skygge og i jord, der er fugtig , veldrænet og frugtbar . Hummingbirds vil komme forbi til en drink af nektar.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com