Årlige Spredning Planter
Annuals er perfekte til at tilføje farve til dine blomsterbede. Nogle vokser hurtigt for at hjælpe med at udfylde grænser eller huller mellem stauder og buske. Med deres lyse farver , enårige tiltrækker sommerfugle og andre nyttige insekter til din have til at hjælpe med bestøvning og skadedyrsbekæmpelse. Pocheret æg Plant

Denne hårdføre årlige er hurtigt voksende og selvsående . Limnanthes douglasii har skålformede blomster af æggeblomme -gule kantede med hvidt. Den trives på solrige områder , og vil tolerere de fleste jorde .
Søde Alyssum

drukne i bittesmå blomster , søde Alyssum er populær i senge og grænser. Lobularia maritima vokser hurtigt og er meget duftende. Søde Alyssum blomstrer hele sommeren lang , men du kan forlænge den blomstrende periode ved deadheading regelmæssigt.
Moss Rose

sprede årlig fylder lave grænser godt med masser af farve. Portulaca grandiflora brug for masser af sol, men belønner dig med blomstrer i en vifte af farver hele sommeren lang. Moss rose vil tolerere de fleste jordtyper . Imidlertid betyder det ikke tåle frost overhovedet.
Lobelia

En populær udplantningsplante , lobelia blomstrer i en bred vifte af blues , lavendler og violer . Lobelia kan findes i både busket eller efterstillede sorter. Alle klarer sig godt i varmere klimaer , og først er etableret , behøver kun vand en gang eller to gange om ugen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com