Grønne Årlig Planter
Grøn enårige planter tilføje en uventet farve til haven. Grønne blomster er usædvanligt, men ikke så ualmindeligt som man måske tror. Etårige planter er dem, der startes fra frø i det tidlige forår , vokser , blomst, sæt frø , så dør i slutningen af ​​vækstsæsonen. Det er muligt at redde frø fra mange af disse planter til at tilså det følgende år, og nogle kan endda selv-frø i haven. Zinnia Green Envy
en uåbnet grøn zinnia

limegrønne blomster Zinnia Green Envy er en reel skiller sig ud i haven, især når de dyrkes med rød- eller orange -farvede blomster. Plantens højde varierer fra 30 til 36 inches, hvilket gør den perfekt til bagsiden af blomsten grænsen. Zinnia Green Envy også gør en stor snitblomst og tilføjer en uventet farve til blomsterarrangementer. Vælg et websted i fuld sol med veldrænet jord , så vand og befrugte regelmæssigt at opnå optimale blomstrer , ifølge University of Illinois Extension.
Aster Hulk
grøn aster

Denne årlige aster når en højde på 18 til 30 inches. En bred vifte af nyttige insekter, herunder bier og sommerfugle, er tiltrukket af nektar asters producere , ifølge Washington State University Clark County Extension. I modsætning til de flerårige sorter af asters , der blomstrer især i slutningen af ​​sæsonen, Aster Hulk blomstrer hele sommeren lang. Plant i fuld sol , i veldrænet jord , der er høj i organisk stof, og deadhead eller fjerne visne blomster , for at tilskynde planten til at holde blomstrende. Klemme planterne løv tilbage tidligt i vækstsæsonen , vil fremme denne plante til busk, som vil resultere i kortere planter, der producerer mere blomstrer .
Nicotiana

der er mange sorter af Nicotiana med grønne blomster. Planterne varierer i højde fra 12 inches til 5 meter , afhængigt af sorten. Nicotiana blomster er meget duftende, primært om natten , og er et godt valg til aften , eller månen, haver. Selvom Nicotiana er en etårig plante , vil det falde frø , der kan komme op det følgende forår i din have. Nicotiana langsdorffii er en uparfumeret sort, der er bedst kendt for de 2 -tommer- lange, klokkeformede , æblegrøn blomster , ifølge University of Nebraska- Lincoln.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com